V limuzíne smrti zomreli štyri sestry: Jedna mala pár mesiacov po svadbe, na druhú doma čakali deti

V sobotu došlo v americkom štáte New York k tragickej nehode. Limuzína obrovskou rýchlosťou narazila do zaparkovaného auta. Pri nehode zomrelo dvadsať ľudí, medzi ktorými boli aj štyri sestry Abigail, Mary, Alison a Amy. Tie spolu s manželmi a priateľmi mierili na narodeninovú oslavu.

K tragédii došlo v mestečku Schohaire v americkom štáte New York v sobotu popoludní. Vodič limuzíny, ktorá mierila na narodeninovú oslavu, nezastavil na križovatke a narazil do zaparkovaného SUV pred kaviarňou. Náraz strhol so sebou aj 2 okoloidúcich chodcov.

Pri nehode zomrelo dvadsať ľudí. Osemnásť ľudí vnútri limuzíny a dvaja chodci. Podľa tamojších úradov sa jedná o najhoršiu nehodu od tragickej udalosti z roku 2009, kedy pri leteckej havárii zomrelo päťdesiat ľudí.

Medzi tragicky zosnulými sú aj štyri sestry Abigail Jackson, Mary Dyson, Allison King a Amy Steenburg, ktoré sedeli v limuzíne spolu so svojimi manželmi a priateľmi.

Šofér limuzíny

„Môj brat a jeho žena sú zničení,“ povedala teta dievčat. „Neviem, ako to povedať. Nemôžete sa proste len tak zmieriť s takou tragédiou, pri ktorej prídete o štyri dcéry, „dodala.

Článok pokračuje na druhej strane

▼▼▼