Pašeráčka Tereza a Alena Z. obvinená z objednania vraždy Kuciaka: Začínali rovnako!

Podľa informácií českých médií sa jej to malo dokonca podariť a v Taliansku privítala niekoľko dievčat z rodného Komárna. Ako bola pri hľadaní nových dievčat úspešná Tereza, sa nevie.

Záhada je, čo robila Alena po návrate na Slovensko. Podľa susedov bola niekoľko rokov bez práce, a dokonca dlhuje štátu na daniach približne 50 tisíc euro. Napriek tomu si mohla dovoliť prepychový život.

Život v dlhoch a prepychu

Na oslavu 15. narodenín jej dcéry ju napríklad odviezla limuzína. Sama Alena sa vozila v luxusných nemeckých automobiloch, ktoré nezamestnaný človek bežne nevlastní.

Život na vysokej nohe si Alena mohla dovoliť pravdepodobne vďaka stykom s kontroverzným podnikateľom Marianom Kočnerom, ktorého jeden z obvinených v kauze Kuciak označil ako hlavného obstarávateľa vraždy. Dvojica sa mala pravidelne stýkať a udržiavať milenecký pomer.

Koniec príbehu oboch žien sa tiež príliš nelíši. Kým Alene hrozí na Slovensku za účasť na príprave úkladnej vraždy doživotie, rovnaký trest môže vyfasovať aj Tereza v Pakistane za pašovanie heroínu.

Vraždu novinára Kuciaka si podľa zatiaľ zistených infomácii objednala tlmočníčka taliančiny. Prevdepodobne je len prostredníkom

Rýchlo hore, rýchlo dole. A nakoniec nebolo lepšie chodiť od ôsmich do piatich do normálnej práce?