Seriálový hit ZRADA sa poriadne vyostruje: Toto Markíze odkazujú diváci!

Príbeh manželov Jakuba (Milan Ondrík) a Evy (Klára Issová) sa posunul do štádia, aké divákov poriadne šokovalo. Pri sledovaní poslednej časti dramatického projektu Zrada hltali každú scénu so zatajeným dychom. Nasvedčujú tomu aj reakcie, ktoré ľudia zanechali na Facebooku.

,,Scéna pri stole bola 1000-bodová! Dnešná časť fakt mega. Napätie od začiatku do konca,” napísala diváčka. ,,Môžem povedať, že už som dávno tak super seriál nevidela, pozerám ho jedným dychom…

Topka, super obsadenie, točte takéto super seriály a uvidíte, stúpne vám aj sledovanosť,” odkazuje Markíze Anna. Svojím názorom prispel napríklad aj Róbert: ,,Veľké napätie počas celej časti! Je to super seriál, ktorý ledva čakám v pondelok! Konečne niečo, čo sa dá sledovať!”

Modrožltá televízia trafila do čierneho aj výberom hercov, ktorí sa s rolami popassovali naozaj excelentne. ,,Táto časť bol doslova infarkt, ja som si myslela, že ho naozaj zabila. Kláre Issovej táto rola neskutočne sadla a Milanovi Ondrikovi detto. Len keby sa vysielal častejšie alebo pridáte na Voyo aspoň dve časti dopredu, to čakanie je des,” zanechala v komentároch Mirka. ,,P.

Ondrík je skutočne herec 1***. Klobúk dole pred jeho nenapodobiteľným talentom. Je perfektný,” pridala ďalšiu pochvalu Ľubica. A ako to vidíte vy? Zanechajte nám svoje dojmy zo seriálu Zrada pod článkom na našom Facebooku.