Richard Gere je o 33 rokov starší ako jeho manželka! Neuveríte vlastným očiam ako vyzerá!

Táto žena sa narodila v roku 1983 a vyrástla v španielskom Madride. Počas svojho života sa stala publicistkou a aktivistkou. V roku 2007 založila neziskovú organizáciu „Fond krásneho života“.

Spolupracovala aj s Nadáciou futbalového klubu Real Madrid. S Gerom sa spoznala, keď bola ešte dieťa, pretože sa ich rodiny poznali.

Po mnohých rokoch ich znova predstavil jeden z ich známych. Stalo sa to v roku 2014, keď Alejandra pracovala ako manažérka v rodinnom hoteli.

Okamžite medzi sebou pocítili veľmi silnú energiu. Celú noc sa rozprávali a nemohli od seba odtrhnúť oči. Obaja v tom čase boli uprostred rozvodu, takže sa znova stretli v tú najlepšiu chvíľu.

Richard jej pravidelne posielal kvety, kým s ním nešla na rande. Po celú dobu pre ňu píše aj vlastné piesne. „Žijem život ako v rozprávke,“ povedala Alejandra pre magazín Hello. „Bezpochyby sa cítim ako tá najšťastnejšia žena na svete.

Čo môže byť romantickejšieho ako muž, ktorý ti každý deň píše pesničky?“ Ich vekový rozdiel ani jeho sláva pre ňu nie sú problém, pretože majú veľmi silné spojenie a cítia medzi sebou veľmi silnú energiu.