Ženy podľa horoskopu: Vodnárky nevedia klamať, Levice milujú nepravých mužov…

Býk

Žena narodená pod nadvládou Býka dokonale ovláda umenie zvádzať, bez toho aby ju to niekedy musel niekto učiť. Jej kúzlu nepodľahne len muž, ktorý je po smrti. Je veľmi zmyselná a sentimentálna, ale voči partnerovi má tiež silné vlastnícke sklony. Ľahko so sebou nechá manipulovať žiarlivosťou a môžete vziať jed na to, že neveru nikdy nezabudne ani neodpustí. Je praktická, na platonickú lásku neverí a jej city sú stále a silné. Krátkodobé romániky nie sú nič pre ňu. Nadovšetko miluje luxus, pohodlie a dostatok všetkého.

Blíženci

Žena, v ktorej sa ukrývajú Blíženci, robí česť svojmu znameniu. Je ako hárem – má v sebe niekoľko ďalších žien a ani ona sama nikdy nevie, ktorá z nich zrovna dostane hlavné slovo. Či už to bude akákoľvek, môžete si byť istí, že bude výborná spoločníčka, zábavná, inteligentná, vtipná a rýchlo reagujúca. Dokáže robiť niekoľko vecí naraz a neustále sa vrhá do niečoho nového. Keďže musí mať neustále slobodu, neznesie, keď ju niekto zväzuje. Aj preto väčšinou nemá záujem o dlhšie vzťahy a má silné sklony k promiskuite. Nosí srdce na dlani, je otvorená, ale býva tiež často dezorientovaná a obdobie veselosti sa u nej strieda s obdobím depresiou.

Rak

Základná charakteristika ženy narodenej v znamení Raka je jednoduchá. Táto bytosť je do očí bijúcim spôsobom romantická, nesmelá, plachá a orientovaná na domov a istoty. Lipne úplne na všetkom, vrátane minulosti aj nevyhovujúcich vzťahov. Napriek tomu si ale aj všetko pamätá, obzvlášť ak ide o príkoria a osobné krivdy. Je výborná gazdiná a kuchárka – aj preto, že je šetrná a s peniazmi sa ochotne rozlúči jedine vtedy, keď sa míňajú ako balzam na jej boľavú dušu. Potrebuje byť hýčkaná, oceňovaná a vyžaduje pozornosť.

Lev

Levica je ako diamant vo výkladnej skrini: všetci v jej okolí by sa mali zastaviť a proste len žasnúť. Ženu narodenú v tomto znamení spoznáte na prvý pohľad. Je panovačná, ale dôstojná, nafúkaná, ale láskavá a veľkorysá. Svojím spôsobom je predajná – potrebuje byť stredobodom pozornosti a nič pre ňu nie je dôležitejšie ako to, aby bola mužom obdivovaná a aby po nej túžil. Je často zamilovaná, avšak málokedy naozaj milujúca, pretože nie je schopná sa úplne odovzdať. Spravidla má sklon milovať toho nepravého muža. Je márnivá, utrácavá a nudí ju všetko, čo zaváňa rutinou.

Panna

Medzi Pannami sa nachádza najmenej vydatých žien. Ovšem je to z toho dôvodu, že ženy narodené v tomto znamení spravidla nemôžu nájsť muža, ktorý by vyhovoval ich vysokým kritickým nárokom. Taká žena sa chová seriózne, dôstojne a skromne. Verí v sebazdokonaľovanie a celý život sa vzdeláva. Hoci požaduje nezávislosť, jej city sú hlboké. Dokáže ich ale veľmi dobre skrývať, a preto môže navonok pôsobiť chladne, až neprístupne.

Váhy

Žena narodená v znamení Váh vás uchváti svojou eleganciou, dokonalým zmyslom pre harmóniu a absolútnym vkusom. Táto žena prahne po obdive, ale nesmie byť príliš okázalý. Má averziu k všetkému, čo je pre ňu nepríťažlivé. Je výrečná, mnohostranná, sebavedomá a vzrušujúca, ale tiež veľmi prelietavá. Jej city bývajú plytké a zvyčajne nemajú dlhé trvanie.

Škorpión

Žena narodená v Škorpiónovi, najzmyselnejším znamení zverokruhu, je žena, na ktorú sa nezabúda. Je extrémne citlivá na vonkajšie podnety, tiahne k extrémom a hĺbke a veľmi ochotne podlieha svojim vášňam. Vidí hlboko do motívov ostatných. Túto ženu neošálíte, ale môžete si byť istí, že pre vás bude veľmi dlho nepreniknuteľná a nepochopiteľná. Nečudujte sa, ak bude prehnane kritická a náročná. Ak sa s tým dokážete porovnať, za odmenu získate neuveriteľne trpezlivú a odhodlanú partnerku. Je verná a stála, ale ak je zradená, nebude sa štítiť pomsty. Presne vie, čo chce, a dokáže si na to počkať, pokojne aj niekoľko rokov.

Strelec

Žena narodená v znamení Strelca je bez preháňania ženskou obdobou Casanova. Je otvorená, priamočiara, úprimná a márnivá. Zmyslom jej života je baviť sa a byť bavená. Potrebuje obecenstvo a je nenapraviteľná koketa, zvodkyňa a optimistka. Na vážne vzťahy a manželstvo si príliš neužije. Táto žena bude mať veľký problém sa usadiť. Je spontánna a impulzívna – raz meria a trikrát reže.

Kozorožec

Túžite po žene, ktorá bude usporiadaná, organizovaná a bude mať vo všetkom poriadok? Hľadajte tú, ktorá sa narodila v znamení Kozorožca. Hoci chce mať všetko pod kontrolou, prekvapí vás jej skrytá vášnivosť a schopnosť podľahnúť lichôtkam. Je odolná a extrémne verná. Na oplátku od vás bude požadovať, aby sa cítila žiadaná a milovaná. Aj cez svoju zodpovednosť, lojálnosť a trpezlivosť dokáže byť niekedy veľmi krutá. Krivdu neodpustí a bude si ju celý život pamätať.

Vodnár

Žena narodená v znamení Vodnára je originálna a slobodná. Je citlivá, obdarená silným intelektom, bystrá a úprimná. Táto žena je tak zlá klamárka, že si môžete byť istí, že všetko, čo vám hovorí, je pravda. Nebojí sa ísť tam, kam by ostatní ani nevkročili. Pre to, aby dostala, čo chce, je schopná prakticky všetkého. Je hračkou toho, kto vie zahrať na jej city a súcit.

Ryby

Intenzívna ženská, poddajná, zmyselná, taká je žena narodená v znamení Rýb. Uchváti vás svojou nadmernou vnímavosťou a vlastnosťou posudzovať všetko cez pocity. Je súcitná, ochotná pomôcť všetkým a za každých okolností. Pretože sa rada podriaďuje, býva často obeťou a až príliš často sa zamilováva do nepravých mužov. Jej negatívnymi vlastnosťami je pomerne veľká nepraktickosť a neschopnosť vnímať realitu.