Kikin údajný priateľ stratil nervy: Nahé FOTO a jej bohatá pikantná minulosť!

A je to vonku. Pau Heli, expriateľ Kristi Dali, ktorý sa rozhodol začať vyvracať bludy, čo podľa neho televízia šíri, definitívne stratil nervy a priznal aj to, čo kedysi sám urputne popieral – jeho drahá Kika začínala ako striptérka a spoločníčka. A zašiel ešte ďalej… Zverejnil jej úplné nahé fotografie!

Prečo to robí, pýtajú sa mnohí fanúšikovia a televízni diváci markizáckej reality šou Farma. Údajný (ex)priateľ farmárky Kiky odhaľuje na sociálnych sieťach jednu pikošku za druhou. Nielenže vyzradil, ktorí traja súťažiaci budú vo finále, ale tentoraz poriadne pritvrdil.

Paul sa rozhodol, že verejnosti predostrie a odhalí Kikinu minulosť. Zrejme s týmito vyjadreniami na jej osobu chce pokračovať, keďže ako sám uvádza, ide o prvý z troch dielov. Ku všetkému pridal aj niekoľko pikantných fotiek.

Fúha, asi by sme momentálne nechceli byť v koži dlhovlasej farmárky. To, s čím prišiel jej EX Paul Heli na sociálnych sieťach, je naozaj nepekné. Rozhodol sa, že celému Slovensku predvedie, ako Kika začínala.

Článok pokračuje na ďalšej strane.