Môže meno predurčiť váš osud? Spočítajte si jeho číslo!

Meno s číslom 1 a jeho vzťah k priezviska

Toto meno pôsobí pozitívne na priezvisko s číslami 1, 3, 4 a 8, neutrálne je s číslami 5 a 6. Neodporúča sa s číslami 2, 7 a 9. Jednička poukazuje na ctižiadostivosť, nezávislosť a originalitu. Máte v sebe túžbu sa presadiť a tiež ste prirodzene autoritatívne. Dokážete si získať rešpekt.

Meno s číslom 2 a jeho vzťah k priezviska

Toto meno pôsobí pozitívne na priezvisko s číslami
1 a 4, neutrálne na 2, 3, 6, 7, 8 a 9. Nehodí sa k číslu 5. Dvojka je symbolom ústretovosti, súvahy a taktu a tiež naznačuje túžbu po harmónii.

Meno s číslom 3 a jeho vzťah k priezviska

Pozitívne pôsobí na priezvisko s číslami 1, 2, 3, 4, 5, 6 a 9, neutrálne je s číslom 7. Nehodí sa k číslu 8. Trojka značí bystrosť, ctižiadosť, sebavedomie a priamosť.

Ste všestranne nadaní a dokážete presadiť svoje myšlienky. Nebojíte sa prevziať zodpovednosť a dokážete ísť tvrdo za svojím cieľom. Neznášate kritiku, ale radi kritizujete druhých.

Meno s číslom 4 a jeho vzťah k priezviska

Toto meno si dobre rozumie s priezviskom s číslom 1, 3, 8 a 9, neutrálne je k číslam 4 a 5. Nehodí sa k číslu 2, 6 a 7. Číslo štyri je číslom prospešnosti
a nepretržitej práce.

Máte výnimočný potenciál, vnútornú silu a elán. Ste budovatelia a chcete sa realizovať pre dobro všetkých. V živote budete musieť prekonať mnohé skúšky. Citové zranenia nesiete ťažko, ale nemstíte sa. Niekedy jednáte neuvážene a impulzívne.

Meno s číslom 5 a jeho vzťah s priezviskom

Toto meno pozitívne pôsobí s priezviskami s číslami
1, 3 a 9, neutrálne je s číslami 5 a 6. Neodporúča sa k číslam 2, 4, 7 a 8. Číslo päť o vás hovorí, že ste odvážni a pohotoví. Nezostávate v minulosti, žijete prítomnosťou.

Váš život je tak trochu uponáhľaný a neusporiadaný. Pokúste sa energiu ovládnuť konštruktívne, najskôr myslite a potom konajte. Dajte niekedy na rady druhých.

Meno s číslom 6 a jeho vzťah s priezviskom

Dobre pôsobí s priezviskami s číslami 1, 3, 5, 7, 8 a 9, neutrálne je s číslami 2 a 4. Nehodí sa k číslu 6. Číslo 6 je symbolom lásky, ideálov a harmónie. Ľudia
s týmto číslom mená sú zvyčajne zodpovední a rozdali by sa. Sú čulí a zdravo zvedaví, spoľahliví a čestní.

Majú veľký dar intuície a tiež vysoké nároky. Ťažko žijú sami a potrebujú, aby ich niekto podporoval. Vnútorne sú zraniteľní, nezávislí a niekedy veľmi tvrdohlaví.

Meno s číslom 7 a jeho vzťah s priezviskom

Toto meno ladí s číslami priezviska 3 a 4, neutrálne je
s číslami 1, 2, 5, 6 a 9. Neodporúča sa s číslami 7 a 8. Sedmička býva spoľahlivá, ohľaduplná a láskavá.

Podľa numerológie ste tzv. Božské dieťa, ktoré potrebuje cítiť teplo a lásku domova. Od toho sa potom odvíja váš život. Ste húževnatí a trpezliví, niekedy až moc spoliehate na ostatných.

Meno s číslom 8 a jeho vzťah s priezviskom

Toto číslo si bude rozumieť s číslami priezvisko 2, 4
a 9, neutrálny vzťah bude mať s číslami 1, 6 a 7. Nehodí sa pre čísla 3, 5 a 8. Osmička vás predurčuje k súvahe a dôstojnosti.

Toto číslo sa považuje za mocné a vplyvné, len musíte správne a múdro využiť svoje schopnosti. Ste bojovník, ktorý neprizná porážku. Viete čeliť ťažkostiam a stojíte nohami pevne na zemi. Neznášate priemernosť. Radi sa nadchnete pre nové veci.

Meno s číslom 9 a jeho vzťah s priezviskom

Toto meno dobre rezonuje s číslami priezvisko 1, 3, 4, 6 a 8, neutrálne je s číslami 2, 5 a 7. Nehodí sa k číslu 9. Deviatka navodzuje charizmu, emotívnosť a citlivosť. Ste iniciatívny, ale aj naivný.

Chápajúci a láskaví, máte dobré srdce. Niekedy sa ale beriete moc vážne namiesto toho, aby ste si život užívali. Nikdy nepoviete, čo si skutočne myslíte.

Zákerné čísla: 22, 29 a 40

Existujú čísla, ktoré sú zložitejšie a mali by vo vás vyvolať opatrnosť. Komplikovaný je medzisúčet 22, 29 a 40. Ten prvý znamená dobro alebo zlo, prináša buď úspech, alebo naopak núdzi. Nie je dobré kombinovať dve 22 v jednom mene a priezvisku.

To sa týka napríklad mien: Albert, Alžbeta, Anežka, Antonie, Ester, Linda, Matylda, Milada, Milan, Natálie, Svetlana a Žaneta. Optimálne nie je ani 29, jeho významom je totiž neprehľadnosť. Prináša nerozhodnosť a neistotu.

Podobne je na tom 40 – číslo, ktorého sa boja šamani aj mágovia. Zasahuje hlboko do vnútorného ja a prináša nespokojnosť a brzdí šťastie. Ak máte taký medzisúčet, musíte všetko korigovať pokorou a pomáhať ostatným.