Čo by ste urobili ako prvé v tejto situácii? Odpoveď o vás veľa prezradí.

2. Zdvihli by ste vyzváňajúci telefón: Ste veľmi inteligentná a diplomatická osoba. Vašou hlavnou črtou je dôslednosť a preto neznášate, keď niekto vo vašom okolí urobí chybu. Vynikáte v podnikateľských sférach a dokážete robiť viac vecí naraz. Ľahko sa dorozumiete s ľuďmi a milujete byť v centre pozornosti.

3. Upokojíte plačúce dieťa: Ak sa najprv rozhodnete upokojiť dieťa, ste veľmi pokojní a vynaliezaví. Radi pomáhate druhým ľuďom a dokonca ste ochotní obetovať sa pre druhých.

Ste rodinne-založený typ a oceňujete ľudské vzťahy. Bojíte sa osamelosti a vždy sa snažíte mať niekoho po blízku. Oceňujete skôr pokojný, príjemný večer s vašou rodinou, než hlučné párty s alkoholom.

4. Zastavíte psa, kusajúceho gauč: Ak ste sa rozhodli pre túto odpoveď, môže to indikovať, že neznášate neporiadok a nielen ten, týkajúce sa domu, ale aj vášho života. Je dôležité, aby ste mali vždy všetko pod kontrolou.

Neupokojíte sa do tej doby, kým to tak nie je. Oveľa viac pozornosti kladiete na materiálne veci a vašu pozíciu v spoločnosti. Poznáte odpovede na všetky otázky a vždy viete, ako konať.