Ako pomocou sklenenej fľaše, slanej vody a octu odhaliť negatívne energie v dome

Stalo sa vám už niekedy, že ste vkročili do miestnosti a zacítili ste ťažkú tmavú energiu, niekedy až strašidelný pocit?

Alebo niečo presne opačné – vkročíte na miesto, kde cítite ľahkosť a veľa podnetov?

To isté sa dá vzťahovať aj na ľudí. Niektorí ľudia vyžarujú dobré vlnenie a iných obkolesujú zlé vibrácie.

Vedci na univerzite v Michigane sa najviac sústreďujú na skúmanie vedomia. Pozorovali, ako sa energetické zvyšky uchovávajú a uskladňujú v ľuďoch, v neživých predmetoch a priestoroch.

Mechanizmus funguje tak, ako by sa emocionálna energia prichytávala na veci a zotrvávala na nich alebo v nich. Stáva sa aj to, že emocionálna energia môže pomáhať pri liečení nejakej choroby, ale môže prispieť aj ku vzniku choroby, alebo ju dokonca aj zhoršovať.

To, aký účinok bude emocionálna energia vyvíjať a spôsobovať, závisí od toho, aká energia je práve prítomná.

Pred niekoľkými desaťročiami Dr. Emoto vedecky dokázal, že emocionálna energia ľudí v skutočnosti ovplyvňuje fyzický svet, ktorý nás obklopuje.

Emocionálna energia človeka, ktorá nie je očami viditeľná, má priamy účinok na materiálne prostredie, v ktorom žijeme.

Emotov tím vykonal viacero pokusov, ktorými ukázal a dokázal, že myšlienky, slová, emócie a hudba majú fyzikálny účinok na kryštalickú štruktúru vody.

Nabudúce, keď budete chcieť kričať a vrieskať na svojho partnera, deti alebo na svoje domáce zvieratá, pamätajte si, že vaša energia má doslova priamy dopad na bunky ich tela, ktorých podstatou je voda.

Dnes vám ukážeme skutočne bombastický pokus, ktorý dokazuje to, o čom sme hovorili a môžete si ho vyskúšať aj sami.

Vodná pasca na negatívnu energiu
Budete k tomu potrebovať nasledujúce suroviny:

Ingrediencie

  • 2 polievkové lyžice octu
  • 2 kávové lyžičky sypkej soli
  • 500 ml filtrovanej vody

Postup

Vezmite si čistý sklenený pohár alebo fľašu na zaváranie. Vložte do nej uvedené prísady a poriadne to miešajte po dobu 60 sekúnd.

Postavte sklenenú nádobu na miesto, kde trávite najviac času a nechajte to tam celý deň. Sledujte, či soľ stúpa smerom nahor.

Keď prestane stúpať, znamená to, že odchytala všetku negatívnu energiu a vy môžete tým istým spôsobom vyčistiť aj ostatné časti svojho domu.

Napíšte nám v komentároch pod článkom, ako to zafungovalo vo vašej domácnosti.