Tomáš sa nešetril kritikou ku rozchodu: Ja som sa snažil, ona bola na Tik Toku!

Zbalila som si veci a odišla do hotela, následne som si zarezervovala letenku domov a definitívne som ukončila vzťah. Mladá študentka vyhlásila, že do vzťahu dala veľa energie, ale pre Tomáša malo byť prioritou budovanie biznisu, čo im ho údajne narúšalo.

Mladík Tomáš sa nedávno vrátil späť na Slovensko, kde ho na letisku privítala jeho mama Ingrid. On hovorí o svojom rozchode s Petranou: „Rozchod nikdy nie je jednoduchý, ale už sme mali veľa problémov a už to nefungovalo. Začali sme mať rozdielne názory na všetko a ja som už cítil, že k tomu ide, ale nebol to ľahký proces.”

Poprel tvrdenia Petrany a uviedol, že jeho práca mu zaberie približne 2 až 3 hodiny denne. Mal tiež venovať väčšinu svojho času študentke z Bratislavy a pomôcť jej presadiť sa v modelingu v Thajsku. “Zoznámil som ju s kamarátmi, ktorí by jej mohli ponúknuť nejaké modelingové príležitosti, ale Petrana to odmietla. Keď prišla do Bangkoku, tvrdila od začiatku, že tam je na dovolenke… Nemyslím si, že som do tohto vzťahu nevložil veľa energie, pretože sme boli skoro 24 hodín denne spolu a urobil som pre ňu veľa,” poznamenal prekvapene.

Tomáš hovorí, že je typom človeka, ktorý je ochotný pracovať na sebe a na vzťahu, zatiaľ čo Petrana je skôr typom človeka, ktorý by radšej „chilloval“ na sociálnej sieti Tik Tok. On tiež označil spôsob, akým Petrana vyjadrila ich intímne informácie v relácii K-Fun, za pod úroveň, vzhľadom k tomu, že by tieto informácie mali ostať za zatvorenými dverami. „Ale, no, pochválila ma, takže v pohode (smiech),“ povedal Tomáš, ktorý v súčasnosti s Petranou nie je v kontakte.