Česko i Slovensko v slzách: Zomrela obľúbená česká spevácka legenda!

Odišla hviezda, legenda československej populárnej hudby, 5-násobná zlatá slávica. Prehrala dlhoročný ťažký boj s rakovinou. Žiaľ, jej podlomené zdravie zhoršilo ochorenie na covid, ktoré jej cestu do speváckeho neba urýchlilo.

Len pred pár dňami sa verejnosť dozvedela o úmrtí jednej z najúspešnejších domácich speváčok, ktorá dokonca päťkrát získala titul Zlatého slávika. Obľúbená speváčka zomrela vo veku 83 rokov, pričom o smutnej správe informovala prostredníctvom sociálnej siete jej dcéra Jana Fabiánová.

Umelkyňa Jana Fabiánová upovedomila fanúšikov, že do speváckeho neba navždy odišla jej mama. Interpretka nezabudnuteľných hitov skonala po boji s rakovinou, ku ktorej sa pridružili problémy spojené s pandemickým ochorením.

Odišla pokojne v spánku. Správa o úmrtí bola prekvapivá, a to i napriek tomu, že roky bojovala s rakovinou. Napokon, ona sama často opakovala, že „bubáka“ porazila. Keď sa koncom januára rozchýrilo, že speváčku hospitalizovali v nemocnici s covidom, fanúšikovia boli myšlienkami pri nej.

Článok pokračuje na ďalšej strane.