Spoznáte ich? Takto dnes vyzerajú deti z komédie S tebou mě baví svět

Míša – Václav Korda, sedí v banke

Na základnej škole bolo jeho vysnívané povolanie rušňovodič, ale nakoniec pracuje ako úradník v banke. K herectvu sa však občas vráti, a to ako bábkoherec.

„Asi do pätnástich šestnástich rokov mi vyslovene vadilo, že som v tom hral. Robili si zo mňa srandu, hlavne kvôli tej kúpacej scéne. Raz som prišiel do kancelárie a mal som na dverách jej veľkú fotku. Len tak tak som ich stihol pred klientom pribuchnúť.“

Kačenka – Marta Buchtíková, prepadla sekte

Malá „Kačenka“ vyrástla, odsťahovala sa do Francúzska a tam sa stala členkou náboženskej sekty. S ostatnými predstaviteľmi detských rolí ani s ďalšími hercami z filmu nekomunikuje.

Dášenka – Zuzana Lisová , stará sa o deti

Matka dvoch detí zasvätila svoj dospelý život starostlivosť o deti. Popri svojich vlastných potomkov sa stará v pôrodnici, kde pracuje, o nedonosených novorodencov. Než dospela, zúročila svoj hlas v dabingu.

„Papučky sa mi vracajú ešte teraz. Točilo sa to v sprche. Mala som zápal priedušiek a oni ma kúpali vo studený vode.“ 

Pepino – Cyril Křupala, požičiava peniaze

Po štúdiu medzinárodného obchodu teraz pracuje ako šéf marketingovej komunikácie v známej spoločnosti, ktorá poskytuje pôžičky. K filmu sa ešte v minulosti nakrátko vrátil, ale pred kameru nie: v nemeckej produkcii kontroloval dialógy.

Matýsek – Lukáš Pelánek, roznáša listy

Najmladší z detských hrdinov si nesie hlášku „Matýsek sa pos*al“ so sebou celý život. A to aj napriek tomu, že jeho spojitosť s filmom S tebou mě baví svět pred okolím tajil až do strednej školy. K natáčaniu filmov už sa nikdy nevrátil a dal prednosť kariére poštára.

Setkání po letech

Herci sa po rokoch stretli aj s Pavlem Novým alias Pepou Bednářem.