V deň jej svadby ju znásilnili. Nikto však nečakal, že tá pravá hrôza ešte len nastane …

Svadobný deň má byť pre nevestu tým najkrajším dňom vôbec, avšak ani tento posvätný moment nebráni ostatným ho zničiť. Terry Apulová plánovala svadbu so svojím snúbencom Harrym Olwandem niekoľko mesiacov, avšak v deň ich svadby sa stalo niečo, na čo by radšej zabudla…

Terry sa vo svadobný deň vydala vo svojich krásnych svadobných šatách do kilometer vzdialeného kostola sama, keď v tom uvidela veľmi podozrivého muža, ktorý práve vystúpil z auta. Terry radšej pridala do kroku, avšak tento neznámy muž ju proti jej vôli vtiahol do auta, kde sedeli ešte ďalšie dva muži.

Hoci Terry kričala, že je to jej svadobný deň, muža to nijako neoblomilo a Terry surovo zbili a tiež znásilnili. Počas tohto hrozného okamihu jeden z mužov donútil Terry k orálnemu sexu, tá ho však po chvíli pohrýzla, čo jej pravdepodobne zachránilo život. Muž Terry bodol nožom a vyhodil z auta von.

Ležiacu zakrvavenú ženu si všimol malý chlapec, ktorý sa hral opodiaľ. Okamžite utekal za svojou babičkou a zavolali na políciu, kde vypovedali, že má byť Terry mŕtva. Tá sa však v sanitke prebrala a bola prevezená do nemocnice, kde si všimli, že má na sebe svadobné šaty. Jedna zo sestričiek preto začala obvolávať miestne kostoly, aby zohnala Terryinu rodinu, čo sa jej tiež nakoniec podarilo.

Harry stál celý čas po boku svojej milovanej Terry a svoju vysnívanú svadbu odložili o 7 mesiacov. Všetko sa zdalo byť konečne tak, ako má byť a dvaja novomanželia si mohli užívať spoločne strávený čas. Bohužiaľ im nebolo dopriate a mesiac po svadbe sa stala ďalšia tragédia…

Článok pokračuje na ďalšej strane.