Podmienkou svadobného daru bolo, že sa otvorí po prvej hádke. Po 9 rokoch ho rozbalili a obaja plakali

Raz to prišlo
Trvalo to 9 rokov, ale nakoniec to prišlo. Pohádali sa, niekoľko dní spolu nehovorili a potom následne došlo k tomu, že sa uzmierili a tak sa nakoniec rozhodli darček otvoriť.

Jednoducho ich zaujímalo, čo v ňom je a akú to má mať súvislosť s tým, že sa pohádali. Daný darček ich skutočne zaujal, pretože niečo tak originálneho rozhodne nečakali. Bolo jasné, že ho otvárali s napätím, pretože nevedeli, prečo a akú má súvislosť práve s ich hádkou.

Dokonca sa obávali najhoršieho, že v darčeka budú rozvodové papiere, alebo snáď poukaz na návštevu manželskej poradne. To sa nakoniec nevyplnilo, keďže v krabici bolo niečo oveľa zaujímavejšie. Akonáhle to videli, tak sa obaja rozplakali. Niet sa čomu čudovať.

Čo bolo v krabici?
Treba povedať, že v krabici bolo hneď niekoľko darčekov. Jeden bol určený ženíchovi. Jednalo sa o lístok, v ktorom boli zabalené peniaze. A čo bolo na danom lístku napísané?

Bolo to celkom jednoduché. Bol to odkaz, ktorý mu hovoril, že za priložené peniaze má svojej žene kúpiť kvety a tiež fľašu vína.

Ďalší darček bol určený pre nevestu. Vyzeral totožne. Aj tu bol lístok s peniazmi a na ňom bol napísaný odkaz. Textom bolo, že za priložené peniaze má objednať pizzu, prípadne iný pokrm, ktorý majú obaja radi a ktorý si spoločne zjedia.

Ďalej bolo súčasťou darčeka tiež niekoľko vecí na relaxačný kúpeľ. Teda sviečky, vonné oleje, ale tiež pena. V tú chvíľu sa na seba obaja pozreli a bolo im úplne jasné, že originálnejší darček ešte nikdy od nikoho nedostali. A dosť možno ani nedostanú.

Návod na udobrenie
Hneď po tom, čo sa na daný darček pozreli, im doslova vyhŕkli slzy. Čo v ňom bolo? Môžeme to považovať ako za niečo, ako je návod na udobrenie. Kvety pre ženu, spoločný relaxačný kúpeľ, k tomu fľaša vína a tiež pizza.

Pre dvoch dokonalá kombinácia, ktorá dokáže zaručene zaujať každého. Slzy im vyhŕkli ako šťastím, tak aj v návale emócií. A keďže ctili odkazy z darčekov, tak za peniaze skutočne nakúpili čo mali a urobili si spoločný príjemný večer.

Ak aj vy hľadáte zaujímavý tip na originálny darček na svadbu, nechajte sa inšpirovať. Než dať peniaze do obálky, je lepšie vymyslieť niečo, na čo budú oba dni, týždne, mesiace alebo aj roky čakať.

FOTOGALÉRIA: