Zdrvujúca správa exfarmárky: Bývalá farmárka v slzách priznala RAKOVINU!

Kontroverzná Nikki sa do povedomia divákov zapísala aj kauzou s farmárkou Rebekou a Heňom, s ktorým tam mala krátky pomer. S odstupom času uznala, že z toho aj napriek hejtu po Farme, vyťažila najviac. Veď aj kvôli tomu patrila k najvýraznejším osobnostiam tejto relácie vôbec a rastúce čísla na jej profile hovoria za všetko.

Ako sama tvrdí, servítku si pred ústa nedáva, čo sme mohli vidieť nielen v televízii, ale aj v relácii iného exfarmára, Lukáša Stanislava, v jeho YouTube relácii, kde úprimne odpovedala na zvedavé otázky a uviedla na správnu mieru, čo sa na Farme odohralo.

Nikola Fridrichová má na Instagrame zástup fanúšikov, ktorí ju pravidelne sledujú aj vďaka tomu, že je tam veľmi aktívna a pridáva tam množstvo autentických i vtipných príspevkov. Z videí je vidieť, aký má skvelý vzťah s dcérkou. A práve teraz rodinku zasiahli strašné správy. Vždy vysmiata a vtipná exfarmárka Nikki je v slzách.

Iba na obed sa fanúšikom v príbehu sťažovala na opuch, ktorý sa jej rozšíril v okolí hornej pery. „Keď nevieš, kde ti hlava stojí, tak sa ti asi niečo stane. Totálny opuch a ešte mi to celé padá dole. Neviem, čo to je, ale riešim to posledný deň. Včera to bolo horšie, dnes už je to lepšie. Aspoň sa mi ľahšie rozpráva, ale včera to bola katastrofa,“ povedala vo videu na svojom Instagrame a ani pri tom nestrácala humor.

Po pár hodinách ale prišiel šok. Známa exfarmárka v príbehu zdieľala sériu fotiek s desivým popisom. „Došli výsledky z biopsie. Rakovina potvrdená.“

Vo fotogalérii sa dozviete o rakovinu čoho ide…

FOTOGALÉRIA: