AKTUÁLNE: Fica nebudú môcť stíhať väzobne. Chýbali dva hlasy! Drsný Matovičov odkaz a slová o úplatkoch!

SaS sa pýta, aký antikorupčný zmysel má táto koalícia. Igora Matoviča sa pýtajú, aké „obyčajné osobnosti“ dal na svoju kandidátku. „Čo z toho majú? Pýtam sa. Odpoveď je podľa mňa jednoznačná. Systém „našich ľudí“ stále funguje,“ povedal Alojz Baránik. Cigániková zopakovala, že sa hanbí za niektoré svoje kolegyne. „Viem, že niektorí členovia OĽaNO strávili hodiny prehováraním Kataríny Hatrákovej a Romany Tabák. Tieto dve dámy teraz spravili z hnutia OĽaNO len paródiu na boj proti korupcii. Toto je z ich strany podraz koalície a aj voličom,“ povedala Cigániková. „Takto to vyzerá, keď dávate na kandidátku niekoho, kto ide práve okolo,“ dodala ešte predstaviteľka SaS.

Dlho sa čakalo aj na reakciu Igora Matoviča ako zakladateľa OĽaNO a lídra tohto hnutia. Ten tvrdí, že niekto „to“ robil z naivity, z hlúposti, niekto za prachy. „Niekto si chcel len kúpiť poistku, aby raz nevidali spravodlivosti jeho … a mňa veľmi mrzí, že 17 poslancov Sme rodina a 2 poslankyne nášho hnutia si myslia, že poslanci sú viac ako obyčajní ľudia,“ tvrdí Matovič.

Poslankyňa Tabak, ktorá nehlasovala za vydanie Fica, sa vyjadrila, že sa odmieta ako politička podieľať na politickej pomste.


Najväčšia politická prehra Igora Matoviča, hodnotí situáciu Sulík