Emma Čaputová dobýja svet modelingu novými fotografiami. Prirovnávajú ju k svetoznámej módnej ikone!

Emmu ako modelku začali Slováci vnímať až počas prehliadok slovenských dizajnérov na podujatí Bratislava Fashion LIVE!, kde ju dokonca prišla podporiť aj samotná prezidentka. Predvádzala šaty z kolekcií Veroniky Kostkovej, Lenky Sršňovej či Borisa Hanečku. Ten je dvorným návrhárom jej mamy Zuzany.

Médiami tiež zarezonoval verejný útok poslanca Tomáša Tarabu, ktorý si do tínedžerky rýpol prostredníctvom statusu na sociálnej sieti. Vtedy jeho konanie odsúdili nielen politici, ale aj známe osobnosti zo sveta šoubiznisu.

„Poslanec Taraba by sa o moju dcéru nikdy nezaujímal, keby to nesúviselo s mojou funkciou. Ľudskej zlobe a hlúposti musím v živote čeliť, ale moje deti z toho vynechajte!“ napísala vtedy Čaputová.

Odvtedy Emma už viackrát potvrdila, že to s modelingom myslí vážne a že na to skutočne má. Koncom minulého roka sa objavila na obálke prestížneho módneho magazínu Vogue.

Najnovším dôkazom sú čiernobiele zábery, na ktorých pózuje pred objektívom fotografa s menom Adam Tarana. Snímky sa objavili na Emminom účte na sociálnej sieti Instagram a vyvolali množstvo pozitívnych reakcií. Jedna z komentujúcich dokonca Emmu prirovnala k svetoznámej britskej modelke Twiggy.

Čo si myslíte vy?

FOTOGALÉRIA: