Výsledky pitvy Jula Viršíka (†56) sú ODHALENÉ: Neuveríte, s čím spojili konšpirátori jeho úmrtie!

Smrť obľúbeného moderátora Jula Viršíka zasiahla pred niekoľkými dňami jeho blízkych, ale aj fanúšikov. Mal 56 rokov a zdanlivo žiadne zdravotné problémy.

Rozhlasový a televízny moderátor Julo Viršík skonal vo veku 56 rokov na zlyhanie srdca. Podľa informácií polície mal byť oživovaný, no neúspešne. Okamžite po jeho smrti sa začali sociálnymi sieťami šíriť nepodložené tvrdenia ľudí, podľa ktorých zomrel kvôli očkovaniu proti ochoreniu COVID-19.

Samotný spíker totiž v apríli tohto roku priznal, že bol zaočkovaný vakcínou AstraZeneca, ktorou sa už nie je možné vakcinovať. Ministerstvo zdravotníctva momentálne eviduje tri úmrtia, ktoré súvisia s očkovaním spomínanou vakcínou.

“Moderátor sa dal zaočkovať vakcínou od spoločnosti AstraZeneca, ako o tom sám písal: “Nedávno na mňa prišiel rad. Neriešil som, čo to bude. Už dávnejšie som povedal, že mi je jedno, aká vakcína sa mi ujde. Môže byť aj Made In Zimbabwe, ak bude mať všetky certifikáty platné v Európskej únii. Ušla sa mi AstraZeneca a bolo to bez problémov, ak nerátam mierne zvýšenú teplotu, ktorá sa po chvíli vrátila do normálu.

Teším sa už na druhú dávku a dúfam, že nás čaká lepšie leto, než to minulé.”Užívateľský profil Ján Bielčik náhlu smrť moderátora bez štipky úcty zvrhol na šírenie svojej konšpirácie. Do svojho statusu napísal toto: Julo Viršk – moderátor Rádia RockFM … Astra Zeneca!!! 56 rokov ! … Dnes zomrel !!!, kľudne sa ďalej “očkujte” “

Polícia Slovenskej republiky upozornila na konšpiráciu a hoax, ktorá sa v súvislosti s jeho náhlym úmrtím začala šíriť po sociálnych sieťach.

Článok pokračuje na ďalšej strane.