Dôkazy o Jacksonovej († 50) pedofílii: FOTKY z tajnej miestnosti, ktorú nemal nikto vidieť!

Okrem záplav drahých hračiek našli policajti v Michaelovej skrýši ďaleko znepokojujúcejšie veci. Mal tam knižky a časopisy s detskou pornografiou, hovorilo sa aj o porne so zvieratami. Tajná miestnosť bola vybavená aj dvojlôžkom a samostatnou toaletou.

Zvláštna je aj fotka detského herca Macaulaye Culkina (38) zo Sám doma , s ktorým sa Jackson priatelil. Pripísal na ňu totiž aj venovanie. „Nikdy ma nenechávaj v dome samotného,“ stálo na obrázku.

Ani hrozivé dôkazy o tom, že Michael nebol celkom v poriadku , ho však neposlali za mreže. Porota musela prihliadnuť aj k veľkému množstvu svedectiev, že sa Jackson ničoho zlého nedopúšťal.

Pred dvoma rokmi sa k policajným záznamom o Michaelovi Jacksonovi vrátila aj jeho dcéra Paris, podľa ktorej bolo celé vyšetrovanie zmanipulované. „Negatívne veci sa budú bohužiaľ predávať vždy. Prosím vás, ignorujte to svinstvo a tie parazity, ktorí sa snažia zbohatnúť na mojom otcovi, „odkázala vtedy na Twitteri. Lenže fotky sú fotky. Kamerové záznamy sú kamerové záznamy. A tie hovoria jasne …

FOTOGALÉRIA: