Otec zabil deväťročného syna a potom aj seba: Bál sa vakcíny proti covidu a čipu v nej!

Stephen O’Loughlin z Kalifornie zastrelil svojho deväťročného syna a potom vo veku 49 rokov i seba. Dôvodom jeho konania malo byť to, že bol zarytým odporcom očkovania a veril konšpiračným teóriam, že vakcína proti covidu-19 obsahuje čip, ktorý bude ľuďom ovládať myseľ.

Polícia našla telá potom, čo Lesley Hu, mamička malého Pierca, volala o pomoc, keď jej exmanžel nedvíhal telefóny a zo školy sa jej ozvali, že jej syn neprišiel. O strašnej udalosti informoval denník The Sun.

Stephen O’Loughlin a Lesley Hu viedli súdny spor, pri ktorom sa malo rozhodnúť o zdravotnej starostlivosti pre deväťročného syna Pierca. Právna zástupkyňa chlapcovej matky Lorie Nachlis uviedla, že Stephen bol psychicky chorý, paranoidný, veril konšpiračným teóriám ohľadom vakcín a bol posadnutý zdravotným stavom svojho syna, ktorý neustále riešil.

Hu sa s O’Loughlin rozviedla v roku 2016 a od tej doby mala o svojho syna strach zakaždým, keď bol zrovna u otca. S príchodom koronavírusu sa Stephenov psychický stav zhoršil, a keď sa začalo s očkovaním proti chorobe covid-19, muž uveril tomu, že vakcína obsahuje mikročip na ovládanie ľudskej mysle.

Článok pokračuje na ďalšej strane.