Usporiadali svadbu pre 250 ľudí, neporušili pri tom žiadne nariadenia. Svadobčania šikovne obišli systém

HOSTIA SEDELI V AUTÁCH
Všetci hostia teda sedeli vo svojich autách a sledovali nevestu Romu Popat a ženícha Vinala Patela, ako si sľúbili lásku a neskôr prešli okolo všetkých na voze. Hostia boli na jedinečnej oslave vyzbrojený antibakteriálnym gélom, dostali aj košík s občerstvením a pokynmi.

Počas štvorhodinovej hinduistickej svadby mohli svoje autá opustiť len vtedy, keď chceli ísť na toaletu. Ďalších 300 hostí z celého sveta tiež prostredníctvom videa sledovalo živý prenos svadobčanov, ktorí si dali sľub v Braxted Parku, ohromujúcom vidieckom dome v Chelmsforde v Essexe.

CHCELI SA ZOBRAŤ NAPRIEK VŠETKÉMU
Podľa oficiálnych pokynov môže byť na svadbe nie viac ako 15 osôb. Dvojica sa pôvodne chcela zobrať v apríli, no neskôr odložili svadbu na október. Roma povedala, že v tom čase nechápali závažnosť situácie a dúfali, že sa im podarí usporiadať svadbu pre 700 hostí, ako sa pôvodne plánovalo.

Potom prišli na takéto neuveriteľne originálne riešenie. Keďže obaja pochádzajú z veľkých rodín, nevedeli si predstaviť, že svadobných hostí až tak okrešú.

Obaja povedali, že pre nich veľa znamenalo, že mohli byť všetci s nimi, hoci úplne inak, ako si to predstavovali. Napriek tomu boli rozhodnutí, že nedovolia koronavírusu, aby im prekazil ich deň. “Tento rok bol pre páry, ktoré sa chceli vziať, strašne ťažký,” povedala. Obaja sú však šťastní, že im ich veľký deň vyšiel.

VIDEO:

Wow, Britain's first ever drive in wedding of Roma Popat & Vinal Patel made all the headlines yesterday and will be remembered for years to come. ITV, BBC, The Guardian, The Times, Daily Mail were all excited to talk about this wedding. Well done to the whole team who was involved with this wedding, especially Saheli Events for making it a successful wedding. Video: Eagle Eye ProductionsPhotography: i-maani photographyMake-up: Ambreen Make-up ArtistWedding planners: Saheli EventsDecor: Shagun WeddingsPriest: Vasudev MehtaMusic: Shiv GopalOutdoor DJ: Musical MovementsLED screens provided by: Southern Screen Hire.

Uverejnil používateľ Abisheik Khanna Streda 7. októbra 2020