Milan pokračuje s premenou: Schudol ďalšie dvojciferné číslo a vyzerá na nepoznanie!

Milan Varga sa stal ďalším hrdinom v najnovšej epizóde úspešnej šou Extrémne premeny Slovensko. Aj napriek mladému veku sa dostal na alarmujúcu váhu, ktorá výrazne ovplyvňovala jeho život, a predovšetkým zdravie.

Podľa lekárky mu čoskoro hrozila mozgová príhoda či infarkt, a tak nastal čas okamžite konať a zmeniť svoj životný štýl. Svoje srdce hudobníka tak vložil do strastiplnej cesty za vytúženou postavou, načo sa mu dostalo dojímavej odmeny.

Talentovaný učiteľ klavíra vážil zarážajúcich 175 kilogramov, v dôsledku čoho jeho BMI hodnota dosiahla alarmujúce číslo 70. Milan bral zároveň tabletky na tlak od svojich dvanástich rokov, čo znepokojilo predovšetkým lekárku, ktorá mu vykonala preventívnu prehliadku. Obávala sa, že jeho srdce čoskoro neudrží tú záťaž.

Účastník šou maká aj po skončení šou a s chudnutím nekončí. „Pokračujem v nastavenom režime, ktorý som mal aj u Maroša a musím povedať, že od galavečera som ešte o 10 kíl ľahší. Vďaka patrí Marošovi Molnárovi, ktorý mi ukázal smer cestu, ktorá nie je ľahká, ale správna a darí sa mi po nej kráčať,“ hovorí Milan.

Pozrite sa ako vyzerá dnes…

Článok pokračuje na ďalšej strane.