Aneta Parišková sa konečne dočkala. Pre svojich fanúšikov má len tie najlepšie správy

Jojkárska moderátorka, ktorá sa musí už navždy vzdať darovania krvi, len nedávno začala podstupovať ďalší cyklus chemoterapie. Ako len pred okamihom prezradila, ten má od apríla, odkedy strávila na lôžku dokopy 45 dní, úspešne za sebou!

“Vďaka skvelej starostlivosti lekárov, sestričiek, sanitárov a pani upratovačky Ivetky som si aj v nemocničnej izbe dokázala udržať psychickú pohodu a dobrú náladu. Tá mladá dáma na fotke je moja ošetrujúca lekárka počas hospitalizácie, MUDr. Barbora Kašperová. Je nielen profesionálna a múdra, ale aj veľmi ľudská. Stihli sme sa rozprávať nielen o chorobe, ale aj o všeličom inom a veľa sme sa nasmiali. Ďakujem!” nešetrí Aneta chválou.

“Intenzívna chemoterapia sa pre mňa skončila, aj jej vedľajšie účinky sa podarilo zvládnuť. Čo bude ďalej, uvidíme… Zatiaľ sa budem snažiť len NORMÁLNE ŽIŤ,” dodala moderátorka.

DRŽIA JEJ PALCE
Mnohí fanúšikovia, ale aj kolegovia či známe osobnosti, jej pod príspevok písali, že jej veľmi držia palce, aby sa jej darilo a aby bola konečne zdravá. Minulý týždeň zverejnila fotografiu, na ktorej hovorila o transfúzii krvi a o tom, aké je dôležité darovať krv, keď máte tú možnosť.

SMUTNÁ SPRÁVA
“Osud sa s nami dokáže všelijako zahrať… 6 rokov som bola ambasádorkou darcovstva krvi pre Červený kríž a nadšenou darkyňou krvi, naposledy 14.2.2020. No situácia sa otočila a dnes som ako onkohematologická pacientka prvýkrát dostala transfúziu. Je mi veľmi ľúto, že už krv nikdy nebudem mocť darovať. Ak ju môžete darovať vy, prosím, urobte to. Pacientov, ktorí krv potrebujú je veľa. A vám to dá krásny pocit, že ste niekomu pomohli, či dokonca zachránili život. Ďakujem,” napísala.

FOTOGALÉRIA: