JE ROZHODNUTÉ: TOTO sú najobľúbenejšie osobnosti domáceho šoubiznisu! Krásky prekvapili výberom šiat!

Sobotný hlavný vysielací čas patril na obrazovkách RTVS vyhlasovaniu výsledkov diváckej ankety OTO. Kým v niektorých kategóriách neprišlo už štandardne k žiadnym zmenám, iné prekvapili novými víťazmi, ktorí neskrývali nadšenie!

Pol roka trvalo, kým sa vyhodnoteniu ankety Osobnosť televíznej obrazovky našiel náhradný termín. Kvôli pandémii koronavírusu sa totiž pôvodný galavečer konať nemohol. Prvú septembrovú sobotu sa však sošky OTO úspešne rozdali.

Do spoločnosti pri tejto príležitosti prišlo veľké množstvo známych tvárí. Moderátorka Marianna Ďurianová (43) vyzerala ako antická bohyňa, prišla aj jedna z mamičiek Borisa Kollára (55), exsuperstaristka Barbora Balúchová (32)… Módnej návrhárke Rebecce Justh (63) by ste počas večera do očí ani nepozreli!

Aby sa predišlo komplikáciám, moderátor tak v samom úvode oznámil, že víťazi budú mať na ďakovnú reč maximálne 2 minúty. Že sa ich čas blíži ku koncu spoznali potom tak, že začala hrať hudba. A ak ani vtedy svoj príhovor neukončili, mikrofón sa pomaly začal spúšťať… V istom momente tak viaceré známe tváre, ktoré sa nezmierili s faktom, že ich čas uplynul, doslova čupeli, aby dopovedali, čo chceli.

Článok pokačuje na ďalšej strane.