Veľká HANBA v zahraničí: Zuzanu Plačkovú zaradili do TOP trapasov na Insta!

Zuzana Plačková prešla od roku 2012, kedy účinkovala v šou Hotel Paradise, radikálnou premenou. Nové vlasy, nos, zuby, pery, prsia… dnes je z nej skrátka úplne iná žena, avšak milovaná tisíckami ľudí.

A práve brunetkina premena sa postarala o to, že sa jej koláž objavila na sociálnej sieti Reddit, odkiaľ putovala ešte ďalej.

Známe osobnosti, blogeri, influeceri žijú prakticky zo sociálnych sietí a svojich fanúšikov „followerov“. Pre originálnu Insta snímku sú schopní spraviť aj nemožné, veď čo už v dnešnej dobe nezvládne taká retuš či namakaný filter. Aj keď je výsledná fotografia viac než ďaleko od reality, obdiv je predsa prvoradý.

Web BoredPanda zverejnil zoznam 40 najhorších instagramových premien, medzi ktorými sa vyskytli nielen fotografie okatých photoshopových prešľapov, ale tiež fotky dám, majúcich za sebou viaceré úpravy. Zuzana sa tak ocitla v rebríčku, kde sa dostali i celosvetovo obdivované krásky, ako Jennifer Lopez či Khloé Kardashian. Nuž ako sa hovorí – aj zlá reklama je reklama!

FOTOGALÉRIA: