A JE TO TU! Monika Bagarová porodila dcérku s netradičným menom: PRVÉ FOTO s dieťatkom!

„Nič viac neexistuje, najkrajší pocit na svete moja rodina moja lásky. Ďakujem pane bože za ten najkrajší dar. Rumia Muradov, 27.5.2020, “ doplnila vzápätí na Instagrame sama novopečená mamička Monika a pripojila ďalšie krásne foto.

Predtým, než dievčatko prišlo na svet, sa pritom jej meno stalo zdrojom veľkých špekulácií. Nastávajúce rodičia si ho chceli nechať čisto len pre seba, ale z fotiek, ktoré na instagram speváčka umiestnila, došli mnohí jej fanúšikovia k záveru, že to bude Rút. Nad postieľkou pre očakávané bábätko totiž viseli textilné písmenká U a T, zatiaľ čo na kresle bolo vidieť veľké R.

Podľa mnohých sa také meno zdalo byť pekným odkazom na budúcu babičku, mamičku Makhmud, čo sa honosí menom Rumia, s ktorou sa Monika kvôli koronavírusovej pandémii ešte ani nestretla. Nakoniec dostala meno po nej kompletne!

S urasteným MMA bojovníkom chodí pôvabná speváčka zhruba dva roky, a ako sama v jednom z mnohých rozhovorov priznala, „zbalila“ ho vraj predovšetkým preto, že je to rodinný typ. „Ja som vždy chcela byť mladou mamou, len som na to nemohla nájsť vhodného partnera. Mach je prvý chlap, pri ktorom som si povedala, že by som do toho išla, “ nechala sa pre magazín Emma počuť Monika, ktorá v minulosti randila napríklad so spevákom Benom Cristovao (32) alebo bubeníkom Davidom Hodkom (22).

FOTOGALÉRIA: