Viktor Vincze konečne ukázal mamu, padne vám z nej sánka: Veď vyzerá ako…

Markizácky moderátor a redaktor mal v publiku šou Tvoja tvár znie povedome naozaj silnú podporu. Viktora prišla na nakrúcanie pozrieť mama. Aj ona zatúžila po fotografii s raperkou Nicki Minaj. Záber vznikol po skončení šou priamo na pódiu, keď už boli všetky svetlá zhasnuté.

Známy markizák jednu zo žien jeho života taktiež označuje za dievčatko, a to teda zaslúžene. Vysmiata pani pôsobí mimoriadne mlado, charizmaticky a energicky, je preto ťažké uveriť tomu, v akom príbuzenskom vzťahu sa dvaja sympatickí ľudia na fotke v skutočnosti nachádzajú.

Viktor snímku uverejnil pri príležitosti Dňa matiek, pričom nezabudol vyzdvihnúť fakt, že za svoj dnešný charakter vďačí práve neoblomnej hlavnej hrdinke z roztomilej fotografie zo zákulisia šou Tvoja tvár znie povedome, ktorú populárny fešák kedysi totálne ovládol.

“Keď si uvedomím, koľko vecí sám teraz nestíham a ako sa teším z toho mála voľna, ktoré mám, tak si jej situáciu vôbec neviem predstaviť. A to, že mi strelila facku, keď som len tak pre zábavu vyhadzoval vajíčka z balkóna, jej absolútne odsúhlasujem. Veď napokon zo mňa “vytĺkla” tohto urasteného, dobre tvarovaného mládenca, na ktorého môže byť hrdá každá mamina. ?❤️ Zas ale nútila ma dojedať všetko, čo bolo na tanieri, s tým jediným som sa dodnes nevysporiadal ?” venuje mamke pekné slová Vincze.

FOTOGALÉRIA: