Dominika Cibulková zverejnila ďalšiu nechutnú fotografiu bez podprsenky a nohavičiek: Náklad od fanúšikov ako nikdy!

Naša najznámejšia tenistka Dominika Cibulková čoskoro porodí svoje prvé dieťa, syna Jakuba. Na rozdiel od mnohých iných budúcich matiek sa zdá, že si svoje tehotenstvo skutočne užíva a na sociálnych sieťach o žiadnych problémoch neinformuje.

30-ročná Dominika ukončila svoju kariéru koncom roka 2019, no popri tom sa venuje iným projektom. Vedie školu tenisu a venuje sa aj svojim sociálnym sieťam. Na Instagrame má v súčasnosti skoro 500-tisíc sledovateľov. Už začiatkom apríla mnohých ľudí prekvapila odvážna fotografia s tehotenským bruškom, ktorú zverejnila. Odvtedy však svojim fanúšikom a aj mnohým ďalším ukazuje, že s bruškom, alebo bez neho, nemusí sa za nič hanbiť.

9. jún, čo je plánovaný termín pôrodu aktuálne zrejme najsledovanejšej slovenskej tehuľky, je pomaly ale isto za dverami. Ešte pár týždňov pred veľkým dňom Dominika Cibulková stihla absolvovať umelecké fotenie, ktoré sa nieslo v poriadne odvážnom duchu.

To, že si tenistka tehotenské bruško užíva na plno je vidieť, hovoria o tom aj jej najnovšie snímky na sociálnej sieti. Dominika tesne pred pôrodom zapózovala bez spodného prádla, začo si zlízla nemilú kritiku od fanúšikov.

Článok pokračuje na ďalšej strane.