Dara Rolins vraj tají románik so známym zajačikom: Ďalší raper v jej živote?!

Dara Rolins to má síce len “za pár” do päťdesiatky, no jej telo, tvár a známosti hovoria niečo celkom iné. Speváčka si vychutnáva život plnými dúškami a momentálne má mať údajne blízko k známemu a mladučkému raperovi.

Speváčka Dara Rolins si momentálne užíva dlhší pobyt ďaleko za hranicami domoviny, keďže sa už tradične vybrala spoznávať cudzokrajnú kultúru na exotický ostrov Bali. Kým na slnkom zaliatych plážach chytá bronz, v našich končinách mal prasknúť údajne dobre utajovaný románik s populárnym mladým raperom!

Dara má za sebou niekoľko dlhotrvajúcich, avšak stroskotaných vzťahov so známymi mužmi česko-slovenského šoubiznisu. Kým s rockovým hudobníkom Matějom Homolom má 11-ročnú dcéru Lauru, s raperom Patrikom Vrbovským sa na rozrastenie rodinky napokon neodhodlala.

Dara (47) vyzerá na svoj vek skvele a s nadhľadom sa pozerá aj na svoj predošlý vzťah s Rytmusom. Dôkazom je aj speváčkino posledné stretnutie s Jasminou, s ktorou natáčali vystúpenie v markizáckej Chart Show. Blonďavá diva si užíva pozornosť nových mužov a známy mladý raper jej má byť údajne ešte o čosi bližší.

Článok pokračuje na ďalšej strane.