Vražda Kuciaka na súde: Šokujúce zábery! Objednávateľka sa smiala a škerila, rodičia sa zrútili

Jeho tvrdenie odmietol právny zástupca Kuciakovej rodiny Daniel Lipšic.

Para je právnym zástupcom podnikateľa Mariana Kočnera, ktorý je obvinený z toho, že si objednal vraždu Kuciaka, pri ktorej bola zastrelená aj jeho snúbenica Martina Kušnírová. Naopak právnik rodiny Kuciakových Daniel Lipšic navrhol preskúmať psychický stav Kočnera.

Kuciak písal často o Kočnerových aktivitách
Kuciak vo svojich článkoch písal aj o Kočnerových kontroverzných podnikateľských aktivitách. Obžalobu posudzuje Špecializovaný trestný súd so sídlom v meste Pezinok neďaleko Bratislavy, ktorý sa zaoberá najzávažnejšími kriminálnymi prípadmi.

Objednávku Kuciakovej vraždy podľa dostupných informácií jedna z obžalovaných a Kočnerova známa Alena Z. odovzdala Zoltánovi A., ktorý najal bývalého vyšetrovateľa Tomáša S. a bývalého vojaka Miroslava M. Obžalobu prokurátor podal okrem Kočnera a Aleny Z. tiež na Tomáša a Miroslava; okrem spomínanej dvojnásobnej vraždy sa obžaloba týka aj vraždy podnikateľa Petra Molnára z roku 2016.

Súdne státie prinieslo aj jednu vtipnú situáciu. Predsedná komora sa podľa webu Pluska.sk uisťovala, že je Kočner Kočnerom. Počas identifikácie účastníkov totiž sudkyňa zistila, že Kočner nemá na občianskom preukaze titul. “ Na občianskom preukaze titul nemám, len na vodičáku ,“ vysvetľoval Kočner.

Všetkých v súdnej sieni prekvapil vzhľad Aleny Zs., ktorá vždy platila za upravenú atraktívnu ženu. Do siene však prišla s neprítomným pohľadom v očiach a zľahnutými, mastnými vlasmi.

Najdesivejší pohľad bol však na rodičov zavraždeného odvážneho novinára. Jozef aj Jana Kuciakovi sa neubránili slzám. Rovnako ako Zlatica Kušnírová, ktorá sa zrútila. Všetkým sa potom uľavilo, že súd obžalobu prijal.

FOTOGALÉRIA: