Najkrajšia snímka Kaliho rodinky: Kaliho dcérka Nelka rastie ako z vody

Kali sa od tohto roku môže pýšiť nielen označením jeden z najúspešnejších slovenských hudobníkov, ale aj hrdý otecko. V polovici februára mu totiž dnes už manželka Alica porodila rozkošnú dcérku Nelku, ktorá dávno nie je bábätkom!

Raper Kali (36) patrí na Slovensku k absolútnej hudobnej špičke, pričom fanúšikovia ho nepodporujú len kvôli trefným textom, ale imponuje im aj to, akým je človekom. Večne skromný Bratislavčan sa netají tým, že prvoradá je pre neho rodina a srdce mu absolútne ukradla nádherná dcérka Nela.

Hudba či davy milujúcich fanúšikov už pre Kaliho dávno nie sú prioritou číslo jedna. Život obľúbeného rapera totiž vďaka žene menom Alica dostal nový rozmer – príťažlivá brunetka mu dala nielen lásku, ale aj prvé dieťatko, ktoré prišlo na svet 15. februára.

Hudobník v tom čase pôsobil v Prahe ako kouč v speváckej šou The Voice Česko Slovensko, odkiaľ utekal priamo do pôrodnice. O pár dní neskôr sa už hrdý otecko pochválil prvou snímkou s Nelkou, ktorá sa v auguste objavila aj v jeho videoklipe “Letový režim”. Od tohto momentu sú fešákove sociálne siete plné nádherných fotiek s neuveriteľne milučkým dievčatkom.

Článok pokračuje na ďalšej strane.