Kika skončila v slzách: Za všetko môže drsný náklad od tety Gizky!

Gizkina nedávna návšteva spravila v hlavách dvojice pekný zmätok. Najmä v tej Kikinej, ktorá sa po rozhovore so skúsenou vzťahovou poradkyňou cítila viac než ukrivdene. ,,Radkovej priateľke už bolo ublížené, chápeš. Bolo jej ublížené,” Oňová prehovorila smerom ku Kike.

Napriek tomu, že sa chcel Rado svojej parťáčky zastať a všetku vinu hodiť na seba, u tety Gizky mu to neprešlo. ,,Ja neviem, pri takom vzťahu vlastne… obidvaja v tom majú prsty, lebo vlastne tak ti poviem, keby sa ku mne aj chcel nejaký chlap približovať, a ja keď nechcem, nebudem sa približovať. Určite je to vzájomné, tie sympatie sú vzájomné,” televízna legenda krútila hlavou.

Hoci Gizke viackrát zopakovala, že nechce nikomu ublížiť, ona farmárke taktne vysvetlila, že už ublížili. Na záver tiež dodala, že Kristi je súčasťou celej komplikovanej situácie a na všetkom má rovnaký podiel ako Rado. Tieto slová ale zaťali do živého a fotomodelky, ktorá sa domnievala, že rozhodnutia sú výlučne na Popradčanovi, sa poriadne dotkli.

Pri poslednom Gizkinom príhovore v kuchyni sa totiž nedalo prehliadnuť farmárkino gúľanie očami a nespokojnosť v tvári.

Slová ostrieľanej dámy v rokoch sa ale Kiky dotkli natoľko, že sa neubránila slzám. ,,Ja som fakt neni zlá. Presne tí, čo ma poznajú, vedia, že ja mám tak dobré srdce a toto mi proste krivdí. Vyzerám jak nejaká, neviem, sviňa, čo kradne proste frajerov doma frajerkám,” na kamery prehovorila smutná Kristi Dali, ktorej rozhovor s Gizkou na psychike vôbec nepomohol.

Odniesla si napokon dvojica niečo z toho, čo sa im snažila svokra poradiť do života?

VIDEO: