Miro Šmajda zo SuperStar oslavuje 31. narodeniny: Z vlasatej bábiky je mužný rocker

Pamätáte ešte na lámača dievčenských sŕdc zo SuperStar 2009 Mira Šmajdu, ktorého zdobili dlhé blond vlasy, nevinný pohľad a večný úsmev na tvári?

Tento mladík práve oslávil tridsiateprvé narodeniny, po divokejšom období má stálu priateľku a udržuje si fit figúru. „Nepijem a nefetujem, radšej investujtem do cestovania,“ pochválil sa nám Miro, ktorý na rozdiel od mnohých svojich kolegov po súťaži neostal zabudnutý.

Keď s ním redaktor hovoril pred rokmi naposledy, hovoril slovensky. Za tú dobu ale presídlil do Prahy a naučil sa plynule česky vrátane zradného „ř“. Ako sa zmenil?

„Okolo narodenín toho veľa nerobím. Už som asi starý dedko. Už to lepšie nebude, „smeje sa Miro, ktorý vyzerá veľmi dobre. Je vegan, žije zdravo ale rodinkáriť sa ešte nechystá. „Zatiaľ nemám rodinu. Priateľka je o šesť rokov mladšia, takže máme ešte čas. Navyše nechlastám, nefetujem a nekupujem si zbytočnosti, peniaze si preto môžem dovoliť investovať do cestovania. Od januára do apríla sme boli v Ázii. Za mesiac tam minieme menej ako v Prahe, takže vlastne ešte ušetríme, „prezradil eXtra.cz Miro Šmajda, ktorý za desať rokov prešiel obrovskou premenou.

Článok pokračuje na ďalšej strane.