Prezidentku Zuzanu Čaputovú nespoznáte: Po návšteve kaderníka vyzerá akoby mala čerstvých 30!

Prvá dáma Slovenskej republiky je nepochybne krásna žena, ktorá pravidelne dbá o svoj zovňajšok. Tentokrát Zuzana Čaputová navštívila kaderníka Jána Molnára, po ktorého zásahu omladla o pekných pár rokov!

Našu hlavu štátu nám môže závidieť mnoho krajín. Nielenže post prezidenta zastáva inteligentná, rozhľadená a v neposlednom rade sociálne cítiaca osobnosť, ale i krásna a reprezentatívna dáma, ktorá dostáva samé chvály. Zuzanu Čaputovú tak komplimenty neobišli ani po návšteve známeho kaderníka!

15. júna 2019 sa život Zuzany Čaputovej obrátil doslova naruby. V tento deň sa totiž z ešte donedávna pre väčšinu neznámej ženy oficiálne stala prezidentka Slovenskej republiky, keď na slávnostnej inauguračnej schôdzi Národnej rady SR v priestoroch Slovenskej filharmónie v Bratislave zložila prezidentský sľub.

Zuzana Čaputová (46) je hlavou štátu iba zopár mesiacov, avšak jej pôvab vyzdvihujú krajiny z celého sveta. Už po troch týždňoch po nastúpení do funkcie sa prezidentka umiestnila v rebríčku “najpríťažlivejších politikov sveta”, kde obsadila fantastickú 9. priečku.

Článok pokračuje na ďalšej strane.