Vypadnutá Nika poriadne prekvapila: Ľuďom sa ukázala HORE BEZ!

V poradí desiatom dueli sa v aréne streli Kristi “Kika“ Dali a Nicoletta “Nika“ Tóthová. 32-ročná fotomodelka mnohých divákov prekvapila, keď sa jej podarilo vyhrať duel, v dôsledku čoho sa mohla vrátiť na statok. Nika oficiálne opustila hru, pričom si chvíle na slobode zrejme výborne užíva.

Odchod východniarky zasiahol predovšetkým Robiňa, ktorý sa stal následne farmárom týždňa. Po vypadnutí len veľmi ťažko niesol, že pri sebe nemá milovanú osobu, pričom sa vo videovizitke niekoľkokrát posťažoval, že na statku ostal vlastne sám.

Jej hlas znel len donedávna vo väčšine domácností na Slovensku. Nika Tóthová sa do pamätí divákov jednoznačne zapíše svojím kontroverzným vystupovaním či kauzami spojenými s jej novým priateľom a ex-súperom Robiňom spolu so súťažiacou Romanou či hádkami s Miroslavou Csorbovou.

Mladá 24-ročná východniarka má však svojim fanúšikom čo ukázať aj po odchode z vidieckej šou. Na sociálnej sieti sa totiž predviedla, ako ju Boh stvoril. Verejnosť si tak Nikine telo môže pozrieť v plnej kráse.

Článok pokračuje na ďalšej strane.