Jasmina Alagič tri mesiace po pôrode: Schudla rýchlosťou svetla, skoro z nej trčia kosti

Jasmina Alagič (30) má tri mesiace po pôrode a vyzerá lepšie ako pred ním. Niektorí fanúšikovia si však myslia, že chudne závratnou rýchlosťou a možno by mala zvoľniť. Jasmina sa ukázala na verejnosti a pokrstila novú kolekciu rúžov. Obliekla si krásne modré šaty, ktoré zdôrazňovali jej chudú postavu.

„Neuveriteľné, ako sa mení každým dňom. Ako objavuje svet, tie prvé emócie, keď niečo prvýkrát vidí alebo cíti. Akoby chcel niečo povedať, vyjadriť, ale ešte to nejde. Veľmi si to užívame, ako by nič iné ani neexistovalo, „zveril sa nedávno na sociálnych sieťach Rytmus (42) na adresu svojho syna Sanela.

Malý Sanel na konci októbra oslávil tri mesiace a rastie z neho poriadny chlap. „Keď mi ho moja pôrodná asistentka podala, povedala som si preboha … a keď som mu mala dať pusu … uff,“ vyjadrila sa novopečená mamička Jasmina Alagič.

Lepšia postava ako pred pôrodom
Jasmina, ktorá sa pred pôrodom živila ako moderátorka, vždy vyzerala perfektne a na svojom vzhľade si zakladá. Počas tehotenstva nabrala pár kíl, ale podľa fotiek to vyzerá, že tri mesiace po pôrode ich má dávno dole.

Pokračovanie článku na ďalšej strane.