Kika priznala smutnú PRAVDU: Nechce sa vrátiť domov, čaká ju TOTO!

Pár dní po súboji nehovorí o ničom inom. Zjavne to lezie na nervy aj ostatným, no Kika vie, prečo tak bojovala. Nechcela sa totiž vrátiť domov, vedela, že ju tam nič pekné nečaká.

Situácia Kristi Dali je o to komplikovanejšia, že si Kika svojím správaním vo Farme pohnevala priateľa Paula, ktorý aktuálne atakuje verejnosť s informáciami z ich najhlbšieho súkromia.

Pre neznalých ale treba dodať, že Paul nie je Kristínou niekoľkokrát spomínaný zadaný muž – farmárka to totiž údajne ťahala naraz s dvomi.

Jediné, z čoho má strach, je samota. Ako sa vyjadrila pred svojou kolegyňou Romanou, to bol i najväčší dôvod, prečo sa chcela vrátiť z duelu s Nikou. ,,Strašne som nechcela ísť domov. Neviem, ja som chytila takú paniku… z domu. Z toho, čo doma je. Lebo viem, že tam budem zase sama, vieš,” podelila sa o pocity.

,,Ja presne viem, že nič nebude inak… tak to cítim, proste,” povedala Kika so smútkom v hlase. Hoci je pravdepodobné, že jej slová po návrate naberú reálne kontúry, obávame sa, že Kikine účinkovanie vo Farme bude mať ďaleko horšie následky, ako je len samota, čo naznačuje minimálne správanie nahnevaného Paula.

Prevrátil jej vzťah k Radovi Dulinovi súkromný život úplne naruby? Alebo sa obavy týkajú niečo úplne iného či všetkého dokopy?

VIDEO:

FOTOGALÉRIA: