Horúca minulosť markizáckej farmárky: Okrem pikantných fotiek skrýva ešte niečo viac: Pracovala ako…

Kým sa modelka Kristi Dali pretŕča pred kamerami televízie Markíza, na sociálnych sieťach sa rozmohol hotový ošiaľ okolo jej partnera. Muž žijúci vo Švajčiarsku takmer denne zásobuje verejnosť zarážajúcimi informáciami o 32-ročnej farmárke, avšak najnovšie sa začali ozývať hlasy tvrdiace, že obaja majú na rováši nie príliš lichotivé praktiky z minulosti.

Už od prvej chvíle pútala pozornosť. Extravagantná Kristína nemala problém s nahotou a verejne prezentovala, že fotí pikantnejšie zábery. Pred nejakým časom sa ale z ničoho nič ozval jej súčasný/bývalý priateľ Paul, ktorý ale tvrdí niečo iné.

Fotomodelka zo Senca sa zviditeľnila nielen extravagantnými spôsobmi, ale i románikom s východniarom Radovanom Dulinom. Práve to sa stalo najväčším kameňom úrazu v súvislosti s jej vzťahom doma. Chlapík menom Paul sa do priateľky verejne obúva a kým si plavovláska užíva radovánky na statku, on na ňu vyťahuje rôznu špinu.

Ešte pred začiatkom Farmy vyplávalo na povrch, že jedna zo súťažiacich je poriadna sexica a nafotila veľmi odvážne fotky. Reč bola o Kristi Dali (32), ktorá šla na statok s tým, že doma ju čaká priateľ. Pikantné fotky však údajne nie sú to jediné, čo Kika robila.

Článok pokračuje na ďalšej strane.