Twiinska na sebe poriadne zamakala: Mení sa na fitnessku?

Najznámejšie slovenské dvojičky Veronika a Daniela Nízlové (33) sú na hudobnej scéne už 23 rokov. Kvôli rozdielnym smerom, ktorými sa momentálne uberajú ich životy, sa však rozhodli pre radikálnu zmenu.

Sestry Veronika a Daniela Nízlové profesionálne spievajú už od svojich desiatich rokov. Za ten čas si získali mnoho skalných fanúšikov, či vytrpeli rôzne urážky od hejterov, ktorých, kto nemá, akoby úspešný ani nebol.

Twiinsky si však z nepríjemných poznámok nikdy ťažkú hlavu nerobili a od detských hitov sa posunuli k spoluprácam so svetovými hviezdami ako napríklad raper Flo Rida, Sean Paul, či Snoop Dog.

Rok 2019 sa však stane pre ich kariéru zlomovým. Dvojičky si totiž povedali, že nastal čas, aby každá z nich išla svojou cestou. Jedným z dôvodov tejto zmeny je aj vzťah Daniely s futbalistom Stanom Lobotkom (24), ktorý momentálne pôsobí a žije v španielskom Vigu.

Kým Daniela sa pilne pripravuje na rolu mamičky v ďalekom Španielsku, jej dvojička Veronika tvrdo maká na svojom tele. A že to ide kráske naozaj skvele, vás presvedčí jej najnovší záber!

Článok pokračuje na ďalšej strane.