Otec zavraždil svojich päť detí: „Otecko, milujem ťa,“ povedala dcérka, keď ju škrtil

Podľa štátneho zástupcu ale Nahthahn zomrel násilnou smrťou, rozhodne nešlo o nehodu. Chlapec podľa žalobcu zomrel otcovou rukou a desivej scéne prizerala Nahtahnova o niečo staršia sestra Merah. Keď Timothy synčeka ubil, vrhol sa aj na ňu. „Otecko, milujem ťa,“ malo dievčatko povedať vo chvíli, keď jej krk zvierali otcove ruky.

Besneniu potom neunikli ani ostatné deti. Timothy postupne uškrtil Eliasa, Gabriela a dokonca aj ročnú dcérku Abigail. Telá Timothy zabalil do igelitu a spísal si postup, ako sa ich zbaví. Na zozname boli len dve položky. „Rozpustiť tela“ a „rozsekať kosti na prach alebo na malé kúsky“, zapísal si vrah.

S odstránením tiel Timothy dlho otáľal, vozil ich so sebou autom dlhých deväť dní. Aj keď potom mŕtvoly vyhodil v kopcoch neďaleko mesta Camden v Alabame, v jeho aute bol stále cítiť silný zápach, ktorý Timothyho nakoniec prezradil. V štáte Mississippi ho totiž zastavil policajt k cestnej kontrole a ten to zacítil. Auto podľa policajtov „páchlo smrťou“, ako uviedol na súde.

Jonesovi právnici nepopierajú, že ich klient svoje deti zavraždil, ale tvrdí, že tak urobil kvôli nediagnostikovanej schizofrénii a snaží sa, aby sa tak ich klient vyhol trestu smrti.

FOTOGALÉRIA: