Alena obvinená z objednania vraždy Kuciaka: Škaredá, bezzubá žena, spomína svedok

Údajná objednávateľka vraždy Jána Kuciaka († 27) a jeho snúbenica Martiny Kušnírová († 27) sa vraj len mesiac po zastrelení mladého páru vydala na svadobnú výstavu v Trenčíne. A podľa svedkov na nej najprv nebolo vôbec nič poznať!

Mesiac po vražde novinára Kuciaka a jeho snúbenice Martiny sa vydala Alena Zs. na svadobný veľtrh do Trenčína, kam sprevádzala svoju dcéru. Tá na výstave pôsobila ako modelka, ktorá predvádzala svadobné šaty od módneho návrhára. Na dvojdňovej akcii sa vystriedali tisíce ľudí. Mnohí z nich si iste všimli Alenu s po pás dlhými čiernymi vlasmi. Na návštevníkov však nepôsobila prívetivým dojmom.

Na hlave nosila čierny klobúk, ktorým zrejme skrývala tzv. nadpojené vlasy. Dávala si vraj veľký pozor na objektívy fotografov, ktorými sa to na výstave len hemžilo. Pred fotoaparátmi si dokonca zakrývala tvár.

Jeden z prítomných svedkov povedal denníku Plus Jeden Deň: „Predstavil mi ju náš spoločný známy ako matku mladej modelky, ktorá je jeho kamarátka. Žena na mňa pôsobila arogantne. Jasne si pamätám jej tvár. Na štyridsiatničku vyzerala oveľa staršie. Skôr mi pripadala na šesťdesiat. „

Článok pokračuje na ďalšej strane…