Deti, ktoré Jackson zneužíval, to nezabilo, šokovala verejnosť Barbara Streisand svojím vyhlásením!

Americká speváčka Barbra Streisandová čelí ostrej kritike za svoje výroky na adresu dvoch mužov, ktorí v novom dokumentárnom filme Leaving Neverland tvrdia, že ich v detstve sexuálne zneužíval kráľ popu Michael Jackson.

Streisandová v rozhovore pre britský denník The Times uviedla, že mužom absolútne verí, že boli zneužití Jacksonom, doplnila však, že ich to ale „nezabilo“ a boli „nadšení“ z možnosti tráviť so spevákom čas. Speváčka tiež šokovala výrokom, že Jacksonove „sexuálne potreby boli jeho sexuálne potreby“.

Dokument, ktorý v Spojených štátoch odvysielala televízia HBO, dáva slovo Wadu Robson a Jamesovi Safechuckovi, ktorí vo veku siedmich a ôsmich rokoch trávili s Jacksonom čas na jeho kalifornskom ranči Neverland. Obaja popisujú, ako im dával drahé dary za to, že ich mohol sexuálne zneužívať. Jeden z mužov napríklad rozpráva, ako mu Jackson dával piť alkohol, púšťal porno a masturboval pred ním. Po americkej premiére snímky sa k Jacksonovi začali obracať chrbtom rozhlasové stanice zvlášť v anglicky hovoriacich krajinách.

Článok pokračuje na ďalšej strane.