Tragédia v novej vedomostnej šou: Roman († 45) po rozprávkovej výhre nečakane zomrel!

Nestihol si ju ani užiť. Historicky prvým výhercom novej šou TV Joj Lucky Room sa stal sympatický Roman Zachar (+45), ktorý si odniesol takmer 31-tisíc eur. Z výhry sa však už dlho tešiť nestihol. Pár týždňov po účasti v súťaži totiž nečakane zomrel.

Prvá epizóda novej televíznej hry Lucky Room začala poriadne zhurta. Dôkazom je aj neuveriteľná výhra, ktorá sa podarila vyhrať súťažiacemu Romanovi. Ten síce prišiel o možnosť vyhrať až vyše 60 tisíc euro tým, že sa pre istotu poistil žolíkom, pre ktorý sa jeho možná výhra znížila na polovicu. Napriek tomu sa však už potom nebál zariskovať. Jeho manželka Ingrid síce chcela zvoliť konzervatívnejšiu voľbu a so žolíkmi ešte chcela pokračovať na nižšiu sumu, on sa však nedal. Na otázku „Koľko nezávislých štátov tvorí v súčasnosti Afriku?“ sebaisto zvolil možnosť 54. A to bola aj správna odpoveď. Hoci tomu spočiatku ani sami neverili, Roman s rodinou si odniesol úžasných 30 850 eur.

Necelý mesiac po tejto radostnej udalosti, plnej pozitívnych emócií, nasledoval šok. Náhle dostal infarkt, po ktorom bohužiaľ skonal. Čo sa stalo?

Článok pokračuje na ďalšej strane…