Lekárka to nevydržala a napísala pravdu na tému vakcín. Silné!

Redakcia Mums from London dostala list od poľskej lekárky ktorá bola pobúrená jedným z článkov zverejnených na tomto serveri na tému vakcín. Tu je jeho obsah:

Dobrý deň! Chcela som len niekoľkými slovami poďakovať za článok o vakcínach. Málo kto má odvahu otvorene hovoriť pravdu v období veľkej protiočkovacej kampane.

Som detský lekár. Prestala som sa k tejto téme vyjadrovať na internete pred nejakou dobou, pretože som tým nič nedosiahla. Nikto už lekára nepočúva. Urážajú nás a podozrievajú zo spolupráce s farmaceutickými korporáciami.

Tolerovala som rodičov neočkovaných detí vo svojej praxi cez 2 roky až do piatku 21.03.2014, kedy sa v čakárni v mojej poradni usadili dve mamy s dvoma dcérami – dvojročná Saša (mama sa rozhodla ju neočkovať ihneď po narodení) a trojtýždňová Zuzka (mala za sebou očkovanie proti tuberkulóze a hepatitíde B – štandard počas prvej doby po narodení).

Saša mala silný kašeľ, mama prišla pre nemocenskú na jej starostlivosť a pretože veľmi ponáhľala, neobjednala sa v ordinačných hodinách pre chorých, ale prišla bez objednania a sadla si v čakárni. Saša prišla na svoju prvú návštevu v mojej praxi. O 11 dní neskôr Zuzka ležala v nemocnici s akútnym respiračným zlyhaním a čiernym kašľom, chorobu, na ktorú sa ešte nestihla očkovať a ktorú jej Saša darovala v mojej čakárni.

Článok pokračuje na druhej strane.