SVADBA. Lucia Bíla sa tajne vydala? Fotky v krásnych bielych šatách prekvapili fanúšikov.

„Svatbu neřeším, je nám hezky a je pravda, že nás spolu lidi rádi vidí. Jsem ale ve fázi, že bych to nechtěla ničím komplikovat. Třeba nějakým papírem. To, že se mé rozhodnutí nikdy nezmění, tvrdit nebudu. Změna názoru přece patří k životu. Teď je to mezi námi moc hezké a byla bych ráda, kdyby to tak nějaký čas zůstalo,“ priznal spevák s tým, že sa svadbe definitivne nebráni, ale momentálne mu vyhovuje tak, ako to je.

Lucie Bílá bola vydaná celkom dvakrát. Poprvýkrát necelý rok za  Stanislava Penka (43) je podruhé za muzikálového speváka Václava Noida Bártu, s ktorým v manželstve zostal dva roky. Okrem dvoch manželstiev má za sebou aj niekoľko nevydaných vzťahov. Teraz je na ňom skutočne vidieť, že je šťastná a má po svojom boku muža, ktorý ako jeden z mála potláča skutočnosť, že pre jeho partnera je v prvom rade kariéra, ktorá zahŕňa aj zvýšenú záujem médií.

Hviezda zo susedných Čiech zareagovala a priznala, na akú príležitosť sa chystá. Pripravuje sa totiž na veľkolepý vianočný galakoncert, ktorý je naplánovaný na november v Bratislave. O Lucií je známe, že miluje honosné róby, a tak si v prvom rade dala záležať na svojich outfitoch, v ktorých sa objaví na pódiu. Priaznivci Bílej tak zostali na jednej strane sklamaní, no zároveň sa tešia na jej vystúpenie.