Chystáte na dnešný obed obľúbenú klasiku – rezne vyprážané v trojobale? Máme pre vás skvelý tip, vďaka ktorému budú rezne ešte chutnejšie, než kedykoľvek predtým.
Neváhajte a vyskúšajte to, nakoniec, toto vylepšenie používajú aj profesionálni šéfkuchári v najlepších reštauráciách. Malé vylepšenia s veľkým efektom!!
Červenú papriku a chilly lupienky
Pokiaľ máte radi trošku ostrejšie rezne, vyskúšajte do strúhanky primiešať aj trochu červenej papriky a chilly lupienkov. Môžete tak pripraviť výborné „diabolské rezne“.
Maslové sušienky
U nás sa rezne podávajú takmer vždy potreté maslom. Pokiaľ chcete dodať rezníkom vábivú vôňu aj bez masla, stačí, keď do strúhanky jednoducho prisypete trochu namletých maslových sušienok. Rezne budú krásne voňať maslovou arómou.
Článok pokračuje na ďalšej strane …