Predpoveď na 7 rokov pre všetky znamenia zverokruhu. Umožní vám to vopred sa pripraviť.

Napríklad to môže priniesť nejakú revolúciu do ekonomickej oblasti. Môže to súvisieť aj s vedou a technikou, modernizáciou. Ponúkajú sa tu napríklad kryptomeny, alebo iný nový ekonomický model, napríklad nepodmienený príjem. V súvislosti s financiami tu môže byť aj pokušenie náhleho zisku. Ale náhly zisk sa môže otočiť aj na náhlu stratu.

Zmeny a modernizácia môžu nastať aj v stravovaní, v poľnohospodárstve, alebo v prístupe k prírodným zdrojom, alebo v rámci odievania.

Vo všeobecnosti toto spojenie planéty, ktorá je nevyspytateľná a znamenia, ktoré je stabilné môže znamenať narušenie stability, pokoja, pohodlia.

Prognóza na 7 rokov pre všetky znamenia zverokruhu. Môžete sa pripravovať.

Baran
Baran, ohnivé znamenie. Spontánny, temperamentný a trochu sústredený na seba. Ak ste, Barani, dlho usilovne pracovali, môžete sa práve teraz chystať ku žatve plodov svojej práce. Urán do vášho života vtrhne ako búrka a prinesie vám úspech a peniaze.

Táto planéta pre vás urobí to vôbec najpríjemnejšie – zbaví vás pút každodenných pracovných povinnosti a postrčí vás smerom k tomu, čo robíte zo všetkého najradšej. Takže sa konečne dočkáte – práca vám bude zábavou aj dobrým zdrojom financií.

Býk
Tiež realistickým a spoľahlivým Býkom dokáže Urán prevrátiť život hore nohami. Ak ste už dávno chceli začať viesť život znova od začiatku a nemohli ste sa stále odhodlať, je toto obdobie vaša veľká šanca!

Takáto šanca sa neobjavuje príliš často, buďte teda rozhodní a vezmite príležitosť za pačesy so všetkou svojou silou. Dokážete na svoj život pohliadnuť celkom novými očami, možno začnete cestovať a skúmať doposiaľ neobjavené horizonty. Pripravení buďte na všetko. Bude to zábavné, bude to vzrušujúce a hlavne v tom bude veľa príležitostí, ako zlepšiť svoj život a dostať ho na úplne novú úroveň.

Blíženci
Pokiaľ chcete zabudnúť na všetky životné krivdy, ťažkosti, nedobré spomienky, ak chcete zhodiť tiesnivé putá, ktoré toľko bránila vašej prirodzenej pohyblivosti a zvedavosti a až doteraz vám nedovoľovala slobodne sa pohybovať, je Urán na vašej strane a pomôže vám sa toho zbaviť.

Urán je planétou, ktorá vám dodá silu a palivo k tvorivému aj osobnému rozmachu. Môžete sa pustiť do čohokoľvek. Môžete sa vydať cestou duchovnej očisty a rastu. Možno začnete praktizovať meditáciu, možno venujete viac pozornosti športu. Môže vás zaujať aj samostatné podnikanie. V každom prípade vám Urán bude pomáhať. Nepremárnite vhodnú chvíľu!

Rak
Pre vás, milí Raci, je práve toto obdobie ako stvorené k tomu, aby ste sa okolo seba pozorne rozhliadli. Využite svoju vrodenú citlivosť a hlbokú intuíciu. Ste si istí, že vaše okolie je práve také, aké vám vyhovuje? Aké potrebujete? Máte dosť priestoru na sebarealizáciu? Chápu vaši najbližší vaše city? Ste spokojní so životom? Sami so sebou?

Zamyslite sa nad tým. Urán v Býkovi Rakom praje. Vyzerá to, že ste len krôčik od splnenia svojho sna – stačí už len celkom málo. Pracujte na sebe a nebojte sa zmeniť okruh ľudí, s ktorými sa stretávate. Nebojte sa vykročiť úplne novým smerom. Toto obdobie je pre vás sľubné a podporuje vašu snahu dosiahnuť nových výšin.

Lev
Ohniví, autoritatívni a rozhodní Levy môžu očakávať zmeny v práci. Bohužiaľ nie len tie dobré. Na druhú stranu vás to privedie k prehodnoteniu vlastných priorít, čo samo o sebe je dobrá vec. Vám v tomto období nakoniec umožní zaujať pevnejšie životné postoje a získať to, čo vám po zásluhe patrí.

Možno zvolíte úplne novú životnú cestu, a to cestu naskrz úspešnú. Zbavíte sa škodlivých návykov a vrhnete sa na plnú sebarealizáciu. Levy sú proste úžasní a toto obdobie im umožní to všetkým znova predviesť.

Panna
Panny ako je známe stoja vždy nohami pevne na zemi. Avšak v tomto období ich čaká veľa cestovania, a to nielen z osobného záujmu, ale aj v súvislosti s pracovnými povinnosťami. Veľa času venujú svojou kariére, a bude to čas investovaný úspešne, pretože Panny pozdvihnú výrazne svoju profesijnú úroveň i postavenie.

Vaša vrodená láska k učeniu dôjde v tomto období výdatného naplnenie. Čaká na vás celý poklad nových vedomostí a zaujímavých poznatkov. So svojou príslovečnou starostlivosťou je tiež všetky vzápätí dokážete uplatniť.

Váhy
Vzdušné znamenie Váh môže očakávať výrazné a pozitívne finančné zmeny. S najväčšou pravdepodobnosťou získate peniaze z dedičstva alebo od niekoho blízkeho. Obdobie Uránu v Býkovi pre vás bude obdobím istej životnej križovatky. Vzhľadom k vášmu vrodenému založenie pre vás nebude ťažké dôkladne premyslieť všetky možnosti. Buďte vnímaví a pozorní a nepochybne sa rozhodnete správne. Môže to byť rozhodnutie ovplyvňujúce celý váš budúci život. Výhodou je, že hviezdy sú na vašej strane.

Škorpión
Osobné vzťahy sú pre Škorpióna ako vodné znamenie veľmi dôležité. A zdá sa, že obdobie Uránu v Býkovi Škorpiónom prinesie zmeny v osobnom živote. Ich povaha závisí predovšetkým na Škorpiónoch samotných. Od prírody je im daná veľká citlivosť a určite ju dokážu využiť vo svoj prospech.

Je dosť možné, že uzavrú manželstvo, alebo podpíšu pracovnú zmluvu úplne zásadného významu. Pokiaľ už žijú v partnerstve, s ktorým nie sú spokojní, mali by využiť obdobie nakloneného zmenám a z neuspokojivého vzťahu odísť.

Strelec
Sebestredného, ohnivého Strelca čakajú vzlety aj pády, najmä v oblasti zdravotnej a v dôsledku toho aj pracovnej. Nie je však potrebné strácať náladu, pretože vedľa mínusov bude pre vás každá zmena mať aj svoje plus. Urán v Býkovi vás nenechá padnúť. Po skúškach prídu časy veľkých možností a záležať bude len na vašej vôli, ako ich dokážete využiť. Možnosti vám ponúknu v podstate neobmedzené. Mali by ste sa ich chopiť.

Bude vás to samozrejme stáť isté úsilie, plávať len tak po prúde by bolo málo. Strážte si svoje zdravie, niektoré šance sa neopakujú. Pohyb a správna výživa pre vás nikdy pred tým nemali taký význam.

Kozorožec
Zemné znamenia Kozorožca čaká v tomto období prírastok v rodine – a vzhľadom k tomu, aký Urán je, bude správa o tom ako blesk z čistého neba. Pokiaľ ide o Kozorožcov, ktorí zatiaľ boli sami, osud im chystá romantické stretnutie, ktoré sa stane naplnením ich života.

Doprajte si trochu oddychu, Kozorožci, zaslúžite si ho. Obdobie Uránu v Býkovi je vám celkom mimoriadne naklonené. Môžete si dovoliť trochu uvoľnenia. V tomto období je tiež možné, že nájdete nový koníček, ktorý vám umožní doplňujúcu sebarealizáciu a budete v ňom veľmi úspešní.

Vodnár
Vzdušné znamenia hĺbavých Vodnárov môže očakávať zmeny v domácich záležitostiach. Sú tu značné možnosti úplnej zmeny spojené s bývaním – sťahovanie, rekonštrukcia alebo stavba nového domu. Ak Vodnár žije doteraz s rodičmi, naskytne sa mu dobrá príležitosť zaobstarať si vlastné hniezdo.

Možno, že vďaka pracovným povinnostiam alebo známostiam sa presťahujete do inej krajiny. Nepremeškajte túto šancu, pretože by mohla váš život zmeniť výrazne k lepšiemu.

Ryby
Ryby, vy ste šťastlivci! Práve v tomto období je Urán ochotný priniesť vám to, čo si toľko prajete a čo si zaslúžite – lásku, dostatok všetkého, pokoj a mier.

Otvoria sa vám nové horizonty, nájdete dobrých priateľov, s ktorými bude váš život bohatší a menej predvídateľný. Buďte na všetko pripravení, pretože toto obdobie vám praje!