Newyorský cheesecake je absolútna klasika, ktorú si pri návšteve mesta, ktoré nikdy nespí, nemôžete odoprieť.
Práve prítomnosť krémového koláča, ktorý sa na vás v New Yorku usmieva z kníhkupectiev, malých kaviarničiek, reštaurácií, cukrární, sa stala trendom aj u nás a cheesecake sa čoskoro udomácnil nielen na domácich stoloch, ale aj v bistrách a malých útulných lokáloch.
Pre návštevu som pripravila túto rýchlu a jednoduchú maškrtu, pretože mala veľký úspech, chcem sa s Vami podeliť o túto dobrotu.
Je to síce kalorická bomba, ale pre čokokoholikov niečo úžasné.
Suroviny
1 bal. keksy BeBe
100 g maslo
500 g (nízkotučný) tvaroh jemný
1 ks smotana šľahačková
300 g čokoláda na varemie
Poleva:
140 ml smotana šľahačková
100 g čokoláda na varenie
Postup prípravy nájdete na druhej strane.