Žena, ktorá vyštvala Dominiku Gottovú: S týmto dievčaťom (24) našla manžela v posteli

O tridsať rokov mladšia! Milenka manžela Dominiky Gottovej (46) by mohla byť jeho dcéra. Keď Tima Tolkkiho (53) načapala s pôvabnou Claudiou (24) pri posteľových radovánkach, bol to jeden z posledných klinčekov do rakvy ich vzťahu. Dominika utiekla a v utorok sa vrátila do Prahy, Timo sa spil do nemoty a vyznal mexickej kráske lásku!

Máme fotky dievčaťa, ktoré sa podpísalo na definitívnom rozvrátení manželstva najstaršej dcéry Karla Gotta († 80). Dominika (46) utiekla z domčeka v Helsinkách, pretože s Timom Tolkkim (53) už sa nedalo vydržať!

Pevne rozhodnutá podať žiadosť o rozvod síce bola už dlhší čas, v severskej krajine však chcela aj kvôli práci servírky zostať. Lenže manželská kríza sa vystupňovala do neznesiteľného extrému.

Po krádežiach a neskrývanej nevere Dominika zistila, že Timo nasekal astronomické dlhy za nájom. Exekútori požadovali 200 tisíc, a keby manželia nezaplatili, prišli by o strechu nad hlavou. Nič také jej v Prahe nehrozí. Timo sa v noci opil a po úteku Dominiky sa vyznal z citov k milenke Claudii (24), o tridsať rokov mladšej speváčke.

Článok pokračuje na ďalšej strane.