Deň vášho narodenia predurčí, ako bude vyzerať celý váš život. Je až neuveriteľné, ako toto sedí!

Dvadsať jednička

Klady: zmysel pre poriadok, poriadok, praktickosť, schopnosť dosiahnuť úspech, nájsť zodpovedajúce prácu a udržať si dosiahnutého spoločenského postavenia.

Zápory: príliš si zakladajú na svojom bohatstve, úspechu, sú cynickí, arogantný, radi opovrhujú inými menej úspešnými, ktoré často vystavujú svojim ironickým poznámkam.

Dvadsať dvojka

Klady: široký pohľad na svet, vzdelanosť, skromnosť, zodpovednosť, túžba prebádať vzdialené svety, vesmír a nakuknúť do všetkých zákutí nepoznaného.

Zápory: vyžadujú povzbudenie od ostatných, milujú chválu a uznanie, ich ješitnosť je nesmierna, nemajú radi kritiku, neúspech a ignorovanie. Vždy chcú byť stredobodom pozornosti.

Dvadsať trojka

Klady: vášeň, túžba po dobrodružstve, odvaha, rozhodnosť s akou sa ženou neustále za novým a novým, čo je posunie ďalej, optimizmus a zvedavosť, neskutočná príťažlivosť pre opačné pohlavie.

Zápory: ich zmyselný vzhľad je často privádza do problémov, s ktorými si mnohokrát nevedia rady, občas si ich privodia svojím správaním sami. Sú príliš slobodomyseľní, občas by neškodila trocha pokory a odriekania.

Dvadsať štvorka

Klady: ohľaduplnosť, lojalita, rozvaha a zmysel pre spravodlivosť a všetko dokonalé a krásne. Všetko musí byť na svojom mieste a v čistote, milujú tvoriť a pracovať rukami.

Zápory: neradi sa púšťajú do úloh, ktoré sa zdajú byť zložité alebo nemožné. Väčšinou nad všetkým dlho premýšľajú a ako sa rozhodnú, potrebujú občas trochu postrčiť.

Dvadsať päťka

Klady: citlivosť, oddanosť, láskavosť, vrodená intuícia hraničiace s nadprirodzenými schopnosťami, inteligencie a skromnosť.

Zápory: prehnaná citlivosť, snaha všetko riadiť a rozhodovať, aj keď to myslí dobre, často bývajú nepochopení a to nesú veľmi ťažko.

Dvadsať šestka

Klady: veľmi silná vôľa spojená s potrebou ochraňovať, množstvo energie a schopnosť viesť, citlivosť a oddanosť. Vernosť a predovšetkým príjemnosť.

Zápory: túžba po neobmedzenej moci, domýšľavosť, presvedčenie o vlastnej veľkosti a nadradenosti, netolerancia slabosti.

Dvadsať sedmička

Klady: veľké liečiteľské schopnosti, vnímavosť, otvorenosť, snaha pomáhať druhým, láskavosť a láska ku všetkému živému.

Zápory: prílišné sebavedomie, neschopnosť uznať chybu, netrpezlivosť, zmeny nálad do výbuchov hnevu až k nekontrolovateľnému plaču a zúfalému rokovania.

Dvadsať osmička

Klady: zakorenený zmysel pre zodpovednosť, poriadok, poriadok, dodržiavanie pravidiel, inteligencia, láskavosť a priateľskosť. Neznáša hádky a rozpory. Má tvorivé schopnosti a predstavivosť.

Zápory: nechce si priznať svoj omyl, hľadá vinníka inde, neustále má sklon niečo riešiť, naprávať a urovnávať.

Dvadsať deviatka

Klady: toto je bytosť idúce z extrému do extrému. Na jednej strane rodený diplomat a verný partner, na druhej nespútaný dobrodruh a vášnivý milovník.

Zápory: nikdy neviete, čo práve v tejto chvíli urobí, či bude tým hodným, alebo zlým, často sa zamiluje do zlej osoby, ktorá v ňom vyvoláva pocit neistoty a malosti, aj keď je to v skutočnosti naopak.

Tridsiatka

Klady: húževnatosť, schopnosť dokázať mnohé, nezávislosť, takmer slonia pamäť a úplná sústredenosť. Neuveriteľne rýchlo a správne sa dokáže rozhodovať, má zmysel pre praktickosť.

Zápory: občas je duchom úplne neprítomný, silne sústredený, nevníma okolie, dokáže sa úplne ponoriť do riešenia vzniknutej situácie, býva veľmi úprimný a mnohokrát si ani neuvedomí, ako jeho úprimnosť môže druhých raniť.

Tridsať jednička

Klady: nezávislosť, kreativita, voľnosť, sloboda, dokonalosť s akou vykonávajú prácu je neskutočná, vynikajúce organizačné schopnosti a odvaha pustiť sa do každej úlohy.

Zápory: netolerujú lajdáctvo, nesvedomitosť, nedochvíľnosť a hlavne nikdy neodpúšťajú lož. Sú na svojich podriadených veľmi prísni a vyžadujú vždy perfektnú prácu, neuznávajú žiadnu ľudskú slabosť.